25 / 04 / 2024

erkek öğrenci yurdu kaçak bölümü

erkek öğrenci yurdu kaçak bölümü

Fatih'teki öğrenci yurduna kaçak eklenti yapıldı. Belediye yetkilileri umursamadı ama çevre sakinleri işin peşini bırakmadı. Vatandaşın isyanı üzerine kaçak bina yapımı durduruldu

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

Osmangazi'de erkek öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Kükürtlü Mahallesi’nde inşa edilen erkek öğrenci yurdunda çalışmalar hızla devam ediyor. Modern donanımlı, bütün ihtiyaçlarını karşılayacak öğrenci yurdunun, yeni eğitim dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.

Hacettepe Üniversitesi erkek öğrenci yurdu yapım ihalesi 18 Temmuz'da! 

Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm tadilat işleri açık ihale usulü ile 18 Temmuz'da ihale edilecek.

Bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.

Osmaniye'ye bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Osmaniye’de bin kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapılacak. Osmaniye’de faaliyet gösteren mevcut kız ve erkek öğrenci yurtlarının haricinde bin kişilik yurt için çalışmalara başlandı.

Gümüşhane Torul'a erkek öğrenci yurdu müjdesi!

Gümüşhane'ye gelen Başbakan Binali Yıldırım, Torul'a yapılması planlanan öğrenci yurduna onay verdi. Yurt inşaatı Cengiz İnşaat tarafından hayata geçecek.

Gaziantep İslahiye Öğrenci Yurdu'nun kapasitesi artacak!

Gaziantep İslahiye'de yapımı devam eden 300 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu inşaatı incelendi. Yurdun 400 kapasiteye çıkarılmasını sağlanacak.

Manavgat'a 200 öğrencilik kız öğrenci yurdu yapılacak!

Manavgat'a 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu yapılacak. Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, yurdun inşaatının tamamlanmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na devredileceğini kaydetti.

Isparta Botanik Park öğrenci yurdu olacak!

Isparta İl Özel İdaresi 5 bin kişilik öğrenci yurdundan sonra yeniden bir öğrenci yurdu yapmak için daha harekete geçti.

Boytorun Architects, Residorm Kırıkkale Öğrenci Yurdu'nu tasarladı!

Boytorun Architects’in Kırıkkale Üniversitesi Yahşihan Kampüsü içerisinde tasarladığı Residorm Kırıkkale Öğrenci Yurdu, gençler için üniversite yaşamını zahmetsiz ve konforlu hale getirirken yaşayan sosyal mekanlarıyla dikkat çekiyor…

Bursa İmam Hatip Lisesi´ne 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi’ne 100 kişi kapasiteli tam donanımlı modern bir öğrenci yurdu kazandırılmasına ilişkin protokol, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Hayırsever İşadamı Muzaffer Rızvanoğlu arasında imzalandı.

Sakarya Geyve Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlandı!

Geyve’de Sarıgazi mahallesi yolunda Mayıs 2015 tarihinde yapımına başlanan 200 ortaöğrenim öğrencisine hizmet edecek öğrenci yurdu inşaatı tamamlanarak yeni eğitim öğretim sezonunda hazır hale getirildi.

Antalya Demre'de 200 kişilik öğrenci yurdu inşa edildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde yaptırılan öğrenci yurdu yeni eğitim öğretim sezonuna hazır hale getirildi. Demre'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın katkılarıyla Demre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan yeni öğrenci yurdu tamamlandı.

erkek öğrenci yurdu kaçak bölümü Haberi

erkek öğrenci yurdu kaçak bölümü

Van'daki felaketten bu yana, İstanbul'un da en önemli gündem maddesi deprem... Haftalardır, aylardır, olası deprem senaryolarını konuşuyoruz, hazırlanan raporları tartışıyoruz. Ne yazık ki tüm veriler, raporlar, tespitler, öngörüler, çok ürkütücü, iç karartıcı... En yetkili ağızlar, kentte binlerce kaçak yapı olduğunu, bu yapıların da şiddetli bir depremde yıkılacağını söylüyor. Daha dün, bu konuda çarpıcı bir açıklama geldi.

TABLO ÇOK VAHİM
İBB iştiraki BİMTAŞ'ın, yani Boğaziçi İnşaat Müşavirlik A.Ş.'nin Genel Müdürü Arif Peyami Başkaraca, şu düşündürücü açıklamayı yaptı: "7 yılda 189 bin binanın ön incelemesini yaptık. Gördük ki 2002'den önce yapılan betonarme binalarda ortalama beton dayanımı, olması gerekenin yarısı kadar. İstanbul'daki binaların en az yüzde 10'unun göçme riski var. Yüzde 25-30'unun da ciddi hasar göreceği tespit edildi."

İşte önümüzdeki tablo böylesine vahim... Bu...