27 / 04 / 2024

eroğlu yeni moda evleri

eroğlu yeni moda evleri

Teslimlerin Haziran 2013 tarihinde gerçekleşeceği Yeni Moda Evleri'nde dairelerin fiyatları 181 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 423 TL'den yükseliyor...

Veysel Eroğlu 40 ilde 137 milyar liralık yatırımı açıkladı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bakanlar Kurulu’na yeni su projeleriyle ilgili brifing verdi.

Veysel Eroğlu'ndan Adana'ya 643 milyon TL'lik 13 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da 643 milyon liralık 13 yeni yatırımın müjdesini veriyor. Eroğlu, yarın Adana'da 624 milyon liralık 4 tesisin de temel atma törenine katılacak.

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Gemlik’in yeni imar dosyası Bakan Eroğlu'na iletildi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Yalova programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in makilik bölümünde bulunan ve orman vasfı taşımayan alanların toplu konut alanı yapılmasına yönelik dosyayı bakana sundu.

Eroğlu Gayrimenkul'den 2 yeni AVM, 4 yeni gayrimenkul projesi!

2017'de biri Edirne’de diğeri İstanbul Seyrantepe’de iki yeni AVM açmaya hazırlanan Eroğlu, ayrıca 4 yeni gayrimenkul projesi üzerinde çalışıyor. Bu projeler tamamlandığında Eroğlu 2,5 milyon metrekareye ulaşacak.

Eroğlu Holding Moskova'da konut sektörüne giriyor!

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Eroğlu Holding'den 3 projeye 1 milyar TL’lik yatırım!

Hazır giyim alanında Colins, Loft, Mexx markalarıyla tanınan Eroğlu Holding, gayrimenkul alanında üç yeni projeye 1 milyar TL’lik yatırım yapacak.

Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!

GYODER’in konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Veysel Eroğlu: 8 bin 500 kilometre yeni orman yolu yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman yangınlarına daha hızlı müdahalede bulunmak amacıyla 2019 yılına kadar, 8 bin 500 kilometre yeni orman yolu yapılacağını bildirdi.

Eroğlu Gayrimenkul, GYODER kampanyasına destek oluyor!

GYODER’in başarısız darbe girişiminden gayrimenkul sektörünün etkilenmemesi için başlattığı konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya'ya 21 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığı döneminde kentte çok sayıda yatırım yapıldığını hatırlatarak, Kütahyalılar için 21 yeni yatırımın müjdesini verdi.

Eroğlu Gayrimenkul 3 yeni projeye 1 milyar TL yatırım yapacak!

Eroğlu Gayrimenkul, yıl sonuna kadar 1 milyar lira değerinde 3 yeni yatırım hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket, Güneşli ve Kartal projesinin yanı sıra Antalya’da da AVM yapacak.

Veysel Eroğlu'ndan Osmaniye'ye 18 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Osmaniye ziyaretinde 68 milyon lira tutarındaki 18 adet yatırım müjdesi verdi. Eroğlu, Osmaniye'ye gelişinde ilk olarak Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

eroğlu yeni moda evleri Haberi

eroğlu yeni moda evleri

İstanbul Büyükçekmece'de 35 bin 197 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Yenimoda Evleri, Eroğlu Yapı imzası taşıyor. Konut tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandığı proje, konutların alanları 67 metrekare ile 418 metrekare arasında değişiyor. 



Toplam 145 konuttan meydana gelen Eroğlu Yeni Moda Evleri'nde dairelerin fiyatları 181 bin TL ile 1 milyon 423 TL arasında değişiklik gösteriyor.


18 bin 754 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Büyükçekmece Yeni Moda Evleri'nin sosyal alanları arasında; spor salonu, fitness center, açık yüzme havuzu,  sosyal tesis,  çocuk oyun alanı, kafeterya ve peyzaj alanları bulunuyor.




Teslimlerin Haziran 2013 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Yeni Moda Evleri Büyükçekmece'de konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat veriyor. Kalan tutar anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile ödeniyor. 


0212 880 17 37-39