26 / 04 / 2024

erol efendioğlu

erol efendioğlu

MADSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Efendioğlu,"Otomasyona yöneliyoruz çünkü hızlanan rekabet ortamında artık fiyat bakımından da rekabet var. Türkiye mermer sektörü İtalya ile rekabet edebilir konuma ulaştı" diye konuştu.

Orhaneli’ye maden OSB kuruluyor!

Türkiye’den ihraç edilen 8 milyon tonluk mermerin yüzde 11’ini karşılayan Bursa, 900 yıllık ömre sahip 105 milyar dolarlık mermer rezervinin bulunduğu Orhaneli’de maden organize sanayi bölgesi kurmaya hazırlanıyor

Erol Efendioğlu: Türkiye'nin petrolü mermer!

Maden ihracatında 2023 yılı hedefini 15 milyar dolar olarak belirleyen Türkiye, 8 milyar dolarlık satışı 53 kalem madenden, kalan 7 milyar doları ise mermer ve doğal taştan bekliyor....

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Macit İlyas Efendioğlu tarafından kuruldu.

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

Hayalioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Hayalioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Hayalioğlu tarafından kuruldu.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Efd Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efd Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 80 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğ Efendioğlu tarafından kuruldu.

Erkay Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkay Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Kayaoğlu tarafından kuruldu.

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Danismant tarafından kuruldu.

Efendioğlu Tue Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Efendioğlu Tue Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Efendioğlu ve Ulvi Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efendioğlu ve Zeki Efendioğlu tarafından kuruldu. 

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Selimoğlu ve Nazım Selimoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Efendioğlu Mermer'e CNR IMOB 2019’dan büyük ilgi!

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü İlkel, Fuat Turgut Demiroğlu ve Mustafa Erol Bircanoğlu ortaklığında kuruldu. 

erol efendioğlu Haberi

erol efendioğlu

Son dönemde Çin'de yaşanan daralmayı Hindistan pazarı ile telafi eden mermer sektörü, 2016 yılında 1.8 milyar dolarlık ihracat yaptı. Bu yıl 2.2 milyar dolarlık ihracat hedefleyen sektör, ihracatı artırmak için katma değerli üretime yöneliyor. Mermer üreticilerinin yatırımlarında yarı otomasyona yöneldiğine dikkat çeken Maden Mermer Üreticileri ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Efendioğlu, "Otomasyona yöneliyoruz çünkü hızlanan rekabet ortamında artık fiyat bakımından da rekabet var. Yapılan yatırımlar, sonucu ürün değer kazanıyor. Türkiye mermer sektörü İtalya ile rekabet edebilir konuma ulaştı" dedi. 


Türkiye'nin, bugün itibarıyla 650 renk, desen ve kalitede mermer rezervi ile global pazarda 14 milyar tonluk paya sahip olduğunu bildiren Erol Efendioğlu, sektörün yatırımlarla, işlenmiş mermerde İtalya'yı yakaladığını belirtti. Efendioğlu, Türk yatırımcıların son yıllarda önem verdiği...