25 / 04 / 2024

erol güç

erol güç

Kuşadası'nda TARİŞ'e ait Atatürk Bulvarı Derici Otel yanında halen otopark olarak kullanılan 9 bin 958 dönümlük arsa Türk, İngiliz, Arap ve İtalyanlardan oluşan bir konsorsiyum'a satıldı.

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gülkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Gül ve Salih Gül ortaklığında kuruldu.

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Erol Sezer ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

YÖK'ten NFT ve Blockchain adımı! Başkan Erol Özvar ilk kez açıkladı

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, üniversitelerde başlayacak yeni projelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Özvar, "Yükseköğretim kurumlarında dijital dönüşüm sürecine uyum sağlayarak küresel ölçekte rekabet edebilme gücü kazanmak zorunluluk haline geldi" dedi.

Sofist Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi kuruldu!

Sofist Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Ataşehir'de Emral Kısa ve Erol Güzel ortaklığında kuruldu.

Norr Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Norr Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Balcı ve Erol Güçlüel ortaklığında kuruldu.

Nurlan Erol, TSKB GYO Genel Müdürü oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Genel Müdürü Sayın Hüseyin Tiken, 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle Genel Müdürlük görevinden emeklilik nedeniyle ayrıldı. Nurlan Erol'un Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

erol güç Haberi

erol güç

Kuşadası'nda 10 yıldır büyük tartışmalara yol açan arsanın satışıyla ilgili son açıklama bu kez TARİŞ'ten geldi ve arsanın ilk etapta çoğunluk hisselerinin satıldığı duyuruldu. Edinilen bilgiye göre, TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği'nin yüzde 73 hissesi bulunan Kuşadası Derici Oteli yanındaki 10 dönüm arsanın satışında anlaşma sağlandı. Türk, İngiliz, Arap ve İtalyanlardan oluşan bir konsorsiyum, birliğin yüzde 73 hissesini satın aldı. Arsanın geri kalan hisselerinin yüzde 1'inin TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'ne, yüzde 26'sının Üzüm Birliği'ne ait olduğu belirtildi. Konsorsiyum ortağı Enginsan Kültürsan Demsan Şirketler Grubu Genel Müdürü Erol Güç, Kuşadası'na 15-16 katlı bir kule şeklinde 5 yıldızlı, bin yatak kapasiteli bir otel yapmak istediklerini söyledi.

...