17 / 04 / 2024

Ersa En hızlı büyüyen 100 firma arasında

Ersa En hızlı büyüyen 100 firma arasında

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 firması arasında 44. sırada yer alıyoruz.

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Arabasını satmayı düşünenler dikkat! En hızlı satılan ikinci el otomobil markası belli oldu!

Arabasını satmayı düşünenler en hızlı satılan otomobil markalarını merak ediyor.  Türkiye’de ikinci eli en hızlı satılan otomobil markası belli oldu. Peki En hızlı satılan ikinci el otomobil markası hangisi?

Çin'de yeni konut fiyatları 3 yılın ardından en hızlı yükselişi yaşadı!

Çin'de Ocak ayında yeni konut fiyatları,  hükümet destek tedbirlerinin etkisiyle Ağustos 2021'den bu yana en hızlı aylık yükselişini yaşadı. Peki Çin'de konut piyasasını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri! Gündem çok hızlı değişiyor...

Milyonlarca kişi gündemde olup bitenleri yakından takip ediyor. Hızlı geçen gündemi yakalamakta zorluk çekilse de ekonomi ilk sırasında geliyor. Bakın son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri ne olmuş...

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

Bitcoin'de dün hızlı yükselil bugün terse döndü!

Bitcoin rakamları, dün hızlı bir şekilde yükseliş ile 45 bin doların üzerinde artarak 21 ayın en yüksek seviyesini gördükten sonra, bugün haber akışlarının etkisi ile yükseliş terse döndü ve düşüşünü yüzde 9'un üzerine kadar taşıdığı açıklandı. İşte detaylar...

Atina, konut fiyatlarının en hızlı arttığı Avrupa kenti oldu!

Yunanistan'da konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Yunanistan'da fiyatların en hızlı arttığı kent ise başkent Atina oldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

Araç başına düşen hızlı şarj istasyonunda Avrupa birincisiyiz!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'de şarj istasyonu sayısının hızla arttığını belirterek, "8 bin 861 şarj noktası var. Her 14 araca bir hızlı şarj (DC) noktası düşüyor. Araç başına düşen DC şarj noktası açısından Avrupa’da 1. sıradayız" dedi.

Mayıs ayının en hızlı orta segment Android telefonları belli oldu!

Mayıs ayında, AnTuTu'nun orta segmentteki en hızlı 10 Android telefonunu belirlediği bir değerlendirme gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Nisan Ayının En Hızlı 10 Android Telefonu Belli Oldu - İşte Performans Şampiyonları!

AnTuTu, nisan ayının en hızlı 10 Android telefonunu duyurdu. Geçen ay hangi telefonların performansı öne çıktı?

Ersa En hızlı büyüyen 100 firma arasında Haberi

Ersa En hızlı büyüyen 100 firma arasında


ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 firması arasında 44. sırada yer alıyoruz. Bu bizim için büyük bir gurur oldu" diye konuştu

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata yarım asırlık geçmişe sahip firmanın başarı öyküsünü anlattı. 


 Geçmişten bugüne mobilya sektöründeki değişime dair neler söyleyebilirsiniz? 

ERSA, faaliyete başladığı 1958'den bu yana birçok süreç geçirdi. 60'lı ve 70'li yıllarda var olan teknoloji ile üretim çoğunlukla el işçiliği ile yapılıyordu. Ancak yıllar içinde gelişen sektör ve üretim teknolojileri sayesinde mobilya üretiminde şu anda ülke olarak dünya standartlarındayız. ERSA bu süreçte tasarıma verdiği önem ve üretim altyapısına yaptığı yatırımlar ile sektöre yön veren firmalar arasındaki yerini pekiştirdi. 


 Tasarım ve inovasyonun yeri ERSA'da çok büyük diyebiliriz yani… 

Kesinlikle öyle. Tasarıma ve inovasyona vermiş...