29 / 03 / 2024

Ersa Mobilya Ankara

Ersa Mobilya Ankara

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Mobilya fiyatları fırladı! İşte nedeni...

Artan mobilya fiyatlarının ardından açıklama yapan Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Tarlacı, fiyat artışlarının gerekçesinin kereste ile ilgili olduğunu söyledi.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Tüfekçioğlu Grup Ankara’da Verra Cadde projesine imza atıyor!

İnşaat, eğitim ve mobilya sektöründe yaklaşık 53 yıllık deneyime sahip Tüfekçioğlu Grup, Ankara Cebeci’de ‘Verra Cadde’ projesini hayata geçiriyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor!

Ankara'nın Çayyolu bölgesinde inşa edilen Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor. Voga Mobilya A.Ş ve Taha İnşaat Adi Ortaklığı ile hayata geçen projede 14 yerleşim alanı bulunuyor.

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ATO Congresium’da, 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.

Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Başkent Ankara'da ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı açıldı. Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık olacak.

Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı gerçekleşti. Fuar, CNR Holding tarafından ATO Congresium'da açıldı.

CNR İMOB Ankara kapılarını yarın açıyor!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı yarın başlıyor. Fuar 30 Mart-2 Nisan tarihlerinde ATO Congresium’da düzenlenecek.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğacak!

Altyapı sıkıntıları nedeniyle Türk mobilya sektöründeki değerini kaybeden, Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğmasını sağlayacak formül, Başkent iş dünyasını da heyecanlandırdı.

Ankara Siteler Mobilya Teşhir Yeri projesi açılışa hazır!

Siteler esnafının kalkınmasını sağlamak, Başkent’i yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ‘Mobilya Teşhir Yeri Projesi’, açılışa hazır hale getirildi.

Ankara Mobilya Teşhir Merkezi açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Ersa Mobilya Ankara Haberi

Ersa Mobilya Ankara

Devlet Malzeme Ofisi'nin ihaleleri ile sessiz ve derinden büyüyen Ersa Mobilya, son 10 yılda tasarıma verdiği önemle ofis mobilyaları pazarında güç kazandı. Çin'den ABD'ye tüm dünyaya ihracat yapan Ersa'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, ev mobilyasına da girmek için dev bir yatırımın hazırlığını yaptıklarını, İtalyan bir firma ile ortaklık için ise konjonktürün düzelmesini beklediklerini açıkladı. Ercan Ata'nın Ofis Mobilyaları Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanlığı'nın (OMSİAD) yanı sıra yurtiçi ve dışında sektörel derneklerde yöneticilik görevleri var. Son olarak TOBB Mobilya Meclisi Başkanı da olan Ata, sektörün büyük potansiyeli olduğunu, KDV indiriminin devam etmesi gerektiğini anlattı.


Babam bir ihale kazandı her şeyini bırakıp geldi


- Ersa çok tanımadığımız bir şirket. Nasıl, nerede kuruluyor, paylaşır mısınız?


Ersa'yı 1958 yılında Sivas'ta, babam Atabey Ata kurdu. Henüz...