20 / 04 / 2024

Ersan Karaman

Ersan Karaman

Easy Finance Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ersan Karaman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Göksu Evleri'nde kuruldu.

BDG İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

BDG İnşaat Turizm Limited Şirketi, Ersan Karaman, İlyas Müslüm tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi'nde kuruldu.

Easy Finance Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Easy Finance Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ersan Karaman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Göksu Evleri'nde kuruldu.

Karaman Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı 2 Nisan'da!

Karaman İli Merkez ilçesi sınırları içerisinde Küçüker İnşaat Taah. Mad. Yapı Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı projesi Halkın Katılım Toplantısı 2 Nisan'da yapılacak.

Konya-Karaman hızlı tren projesi iki aşamada gerçekleşecek!

Hükümet, Konya - Karaman hızlı treniyle Nusaybin 'den Habur 'a kadar uzanacak dev bir projenin ilk ayağını hayata geçiriyor.

Azimet Karaman kimdir?

Mimar Azimet Karaman kimdir? Mimar Azimet Karaman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Azimet Karaman, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Azimet Karaman...

TOKİ Karaman'da 428 adet konut satıyor!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi çalışanları toplu konut projesi 428 adet konut ve 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 8 Nisan'da saat 14:30'da yapılacak.

Türkiye'nin ilk entegre akıllı şehir projesi Karaman'da başladı!

Türkiye'nin ilk entegre akıllı şehir projesi Karaman'da başladı. Proje, Türk Telekom Grubu ev sahipliğinde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla tanıtıldı.

Türk Telekom'un akıllı şehir projesi Karaman'da başladı!

TÜRK Telekom Grubu Türkiye’nin ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman’da başlattı.Karaman’da trafikten sağlığa, kamu hizmetlerinden enerji tasarrufuna kadar şehrin tüm ihtiyaçları Akıllı KenTT Operasyon Merkezi’nden yönetilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman istifa etti!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti. Bürokratlara adaylık için tanınan süre bu akşam saat 17.00'de dolacak. İstifalar gelmeye devam ediyor...

Karaman Devlet Hastanesi otoparkı genişletiliyor!

Karaman Devlet Hastanesi acil servis önünde bulunan ve yetersiz kalan otoparkta genişletme çalışması başlatıldı..

Karaman-Başyayla Göleti'nde kamulaştırma kararı alındı!

Karaman-Başyayla Göleti ve Sulaması işi, Küçük Su İşleri Projesi kapsamında bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı alındı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya ile Karaman arası sınır yeniden belirlendi!

Konya Taşkent İlçesi (Taşkent Belediyesi) ile Karaman Sarıveliler İlçesi (Sarıveliler Belediyesi) arası sınır tespiti yeniden yapıldı. Sınır tespiti kararı bugün 29249 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Karaman'ın çehresi değişiyor!

Geçtiğimiz günlerde, ORC araştırma şirketinin 81 ilde yaptığı anket sonuçlarına göre en başarılı il belediye başkanları arasına giren Başkan Çalışkan döneminde Karaman en parlak dönemlerinden birini yaşıyor.

Ersan Karaman Haberi

Ersan Karaman

Easy Finance Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ersan Karaman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. 


Easy Finance Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...