19 / 04 / 2024

Ersin Bulut

Ersin Bulut

Decor Yapı ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Ersin Bulut, Hasan Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Ersin Bulut tarafından kuruldu.

Mara Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mara Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Bulut tarafından kuruldu.

Bulut İnşaat'ın Evviva Home projesinde hayat başladı!

Ortak yaşam alanları için tüm detayları düşünen Bulut İnşaat, evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Tapu teslimleri başlayan evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.

Ersin Aydeniz: KDV indirimleriyle inşaat canlanıyor!

E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz, Mütekabiliyet Yasası'nın da yürürlüğe girmesiyle yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çevirmiştir. Tüm bu gelişmeler inşaat sektörünün döviz girdisi anlamında önemli bir noktada olduğunu göstermektedir" dedi...

Ersin Temurcan kimdir?

Mimar Ersin Temurcan kimdir? Mimar Ersin Temurcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ersin Temurcan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ersin Temurcan...

Bulut İnşaat Evviva Home projesinde hayat başlıyor!

Hayatı kolaylaştıran konut projeleri ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi olan Bulut İnşaat, Evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.

Altay Bulut İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Bulut İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zehra Öküzcü tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Bulut İnşaat Evviva Gold projesi!

Bulut İnşaat Evviva Gold projesi İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Bulut İnşaat Evviva Gold projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Bulut İnşaat Evviva Gümüş City ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ve Bulut İnşaat Evviva Gümüş City ödeme planı bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, 1240 konuttan meydana geliyor.

Bulut İnşaat Evviva Gold!

Bulut İnşaat Evviva Gold projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Haydar Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi!

Derince Yenikent Kalıcı konut sakinlerinin yol sorunu için önceki akşam Derince Belediye Başkanı A. Haydar Bulut kendilerini ziyaret etti. Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi.

Ersin Kayalar: Üretime devam ediyoruz!

Kayalar Kimya CEO ' su Ersin Kayalar, " Yangın sonrası süratle başlattığımız temizlik çalışmalarının ardından 2 gün içerisinde üretimimize kaldığımız yerden devam edeceğiz " dedi...

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projesi satışa çıktı!

Urbanist Yatınm tarafından İstanbul-Gümüşsuyu'nda yapılan micro-Loft Yarasa ve micro-Loft Bulut projeleri satışa çıktı. Yaşam alanlan 50-100 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 425 bin lira ile 1 milyon 50 bin lira arasında değişiyor.

Ersin Bulut Haberi

Ersin Bulut

Decor Yapı ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Ersin Bulut, Hasan Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta kuruldu. 


Decor Yapı ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında her türlü yapıların dekorasyon boya tadilat ve tamirat işleri yapmak.


Decor Yapı ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi adres: Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi,...