29 / 03 / 2024

Ersin Demirli Yapı İnşaat adres

Ersin Demirli Yapı İnşaat adres

Ersin Demirli Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Demirli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Tevfik İleri Caddesi'nde kuruldu.

Mükellef Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mükellef Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Keretli, Sabri Şenol ve Turan Ersin Çakmak ortaklığında kuruldu.

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Aşçı tarafından kuruldu.

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kinay ve Ersin Kinay ortaklığında kuruldu.

Sivpark Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sivpark Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Ramazan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Aker34 Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aker34 Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ersin Aslan tarafından kuruldu.

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Ersin Bulut tarafından kuruldu.

Erel Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Erel Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik'te Ersin Metin tarafından kuruldu.

Yedikıta Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedikıta Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Altun tarafından kuruldu.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Ünal , Erbay Ünal, Ersin Ünal ve Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Ersin Demirli Yapı İnşaat adres Haberi

Ersin Demirli Yapı İnşaat adres

Ersin Demirli Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Demirli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta kuruldu. 


Ersin Demirli Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü  yapı  malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, vermek ve kendine bağlı bayilikler kurmak. 2- Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak.         3- Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı...