28 / 03 / 2024

ertuğrul günay istifa

ertuğrul günay istifa

Bursa Haber'in haberine göre; İstifası sonrası konuşan Ertuğrul Günay, Başbakan Erdoğan için, "İstanbul Belediye Başkanlığı'nı hiç bırakmadı, bütün yüksek yapılar onun onayıyla yapıldı" diye konuştu.

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Ertuğrul Günay Sapanca ormanlarındaki yapılaşmayı şikayet etti!

Kültür eski Bakanı Ertuğrul Günay, twitter hesabından Sapanca ormanlarındaki yapılaşmayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na şikayet etti. Eroğlu bu şikayete kayıtsız kaldı.

Ertuğrul Günay Mecidiyeköy'deki asansör kazası ile ilgili açıklama yaptı!

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, İstanbul Mecidiyeköy'de bir inşaatta meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Günay: Çeşme Kuşadası'na benzemesin!

Kültür ve Turizm eski Bakanı, bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Çeşme’de tartışma konusu olan TOKİ evlerinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Günay, “Toplu konut gündeme seçimden önce gelmişti" dedi

Ertuğrul Günay: Bütün yüksek yapılar Başbakanın onayıyla yapıldı!

Bursa Haber'in haberine göre; İstifası sonrası konuşan Ertuğrul Günay, Başbakan Erdoğan için, "İstanbul Belediye Başkanlığı'nı hiç bırakmadı, bütün yüksek yapılar onun onayıyla yapıldı" diye konuştu.

Ertuğrul Gündoğdu: Yapıların sismik taşıyıcı sisteme ihtiyacı var!

Ertuğrul Gündoğdu: Konut projelerinin yanı sıra astane ve okul gibi diğer önemli yapılarda da kullanılabilen sismik taşıyıcı sistemler ve tavan uygulamaları ile yıkımları ve can kayıplarını önlemek noktasında önemli bir adım daha atmış oluyoruz" dedi

Ertuğrul Gündoğdu: Yapıların sismik sisteme ihtiyacı var!

Kandilli Rasathanesi verilerine göre Türkiye’de her yeni gün, irili ufaklı 30 civarında deprem meydana geliyor. Aspen Yapı ve Zemin A.Ş Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu 'Yapıların sismik sisteme ihtiyacı var' dedi...

Ertuğrul Gündoğdu: Kamu yapıları özel malzemelerle inşa edilmeli!

Aspen Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu: “Okul, Fabrika, AVM, Hastane gibi kamu için kritik öneme sahip yapılar, yangına karşı geliştirilmiş tavan ve bölme duvar sistemleri gibi özel malzemeler ile inşa edilmeli”

Ertuğrul Günay: GSÜ binası yıkılıp yerine beton bina yapılamaz!

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay: "O bina aynen tamamlanacak, yerine yıkılıp beton bir bina yapılamaz'' dedi.

Ertuğrul Günay: Türkiye'nin turizmden geliri 28 milyar dolar!

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay: ''Benim hesaplarıma göre Türkiye'nin turizmden asgari geliri 28 milyar dolar civarındadır''

Ertuğrul Günay: Türkiye turizmde dünyanın ilk 10'u içinde!

Turizm Değerlendirme ve Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ''Türkiye turizm sektöründeki hedefini 90. yılında başardı, şu anda Türkiye turizmde dünyanın ilk 10'u içinde'' dedi.

Ertuğtul Günay Topçu Kışlası projesi iptalini değerlendirdi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Taksim Gezi Parkı'nın yerine Topçu Kışlası'nın yeniden yapılmasıyla ilgili projenin reddedildiği haberleri ile ilgili açıklamada bulundu.

ertuğrul günay istifa Haberi

ertuğrul günay istifa

Yolsuzluk operasyonu sonrası partisi aleyhinde açıklamalar yapan Ertuğrul Günay, Ak Parti MYK toplantısı sonrası disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından TBMM'de düzenlediği basın toplantısında partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Günay, bir dönem tartışma konusu olan İstanbul'daki yüksek yapılar ile ilgili "Sayın Başbakan İstanbul Belediye Başkanlığı'nı hiçbir zaman bırakmadı. Özeli ilde Türkiye çapında da bütün bu büyük imar projelerini yakından takip ediyor. İstanbul'daki yüksek yapılaşmalar ancak onun onayıyla yapılabiliyor" dedi. 


'YÜKSELDİĞİNİ GÖRDÜM' "2011

genel seçimlerinden sonra seçim bölgem İzmir'den İstanbul'a döndüğümde Kazlıçeşme konutlarının yükseldiğini gördüm" diyen Günay, Kazlıçeşme konutlarının yüksekliğinin İstanbul'un siluetini çok rahatsız edeceğini görerek belediyelere bizzat yazı yazdım. 

Çevre Bakanlığı'na yazı yazdım ve koruma kurullarından, inşaat Yedikule'nin hemen yakınında olduğu ve silueti etkilediği için durdurma kararı alınmasını sağladım. Bu kararı tebliğ ettik. 

Ondan sonra...