27 / 04 / 2024

Eryaman Oyak Göksu Park başvuruları

Eryaman Oyak Göksu Park başvuruları

Anahtar teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Oyak Göksu Park projesi Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Peki Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Meydan Göksu yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla! 

Meydan Yapı tarafından Ankara Eryaman'da yükselen Meydan Göksu projesinde yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na metro tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu metro projeleri konusunda eleştirdi.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Tevfik Göksu'dan Oruç Reis Mahallesi'ndeki dönüşüme ilişkin açıklama!

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Oruç Reis Mahallesi'nde yaklaşık 16 bin daire olduğunu, proje sonunda bu sayının 9 bin konut haline geleceğine dikkat çekti ve projeyle ilgili bilgi verdi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na deprem çalışmaları tepkisi!

Dün İstanbul'da bir deprem meydana geldi. Depremin ardından paylaşımda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu'dan tepki geldi.

Tevfik Göksu'dan Yeşilpınar'daki kentsel dönüşüme tepki!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu Eyüpsultan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında Gençlik Parkı'nın yıkıma dahil edilmesine tepki gösterdi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi açıklamalarına yanıt verdi. Göksu, Kanal İstanbul'u anlattı...

Mehmet Tevfik Göksu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümü artırmak için AK Parti grubu olarak UKOME'den izin alma ve para yatırma zorunluluğunu kaldırdıklarını dile getirdi.

Deniz GYO Göksu AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi 48147 Ada 1 Parsel Göksu AVM'de  46 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Eryaman Oyak Göksu Park başvuruları Haberi

Eryaman Oyak Göksu Park başvuruları

Anahtar teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Oyak Göksu Park projesi 1876 daireden meydana geliyor. 

15 blok şeklinde yükselen Oyak Göksu Park projesi Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Proje 38 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip olacak. 

Oyak Göksu Park Konutları otobüs duraklarına 3 dakika, metro, eğitim kurumları, en yakın hastane ve Göksu AVM’ye 5’er dakika, şehir merkezine 20 dakika ve havaalanına 30 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilen Oyak Göksu Park daire fiyatları 191 bin TL'den başlıyor ve 725 bin Tl'ye kadar çıkıyor. Oyak Göksu Park Evleri'nde  öncelikli olarak 10 yılını dolduran 153 bin OYAK üyesi yararlanabilecek.


Adres:  Göksu Mahallesi Göksu Parkı 2. Giriş Kapısı Yanı Eryaman / Ankara

Tel: 0...