25 / 04 / 2024

erzincan toki taksim teslimleri ne zaman

erzincan toki taksim teslimleri ne zaman

Taksim Mahallesi'nde 3 yıl önce Erzincan Belediyesi tarafından başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesinde sona gelindi. Taksim Mahallesi konutları teslimat tarihleri belli oldu. 25 Aralık günü başlayan teslimat işlemi, 15 ocak gününe kadar devam edecek...

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın!

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın... İşte Erzincan TOKİ 2023 projesi detayları...

Erzincan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Yoğurtlu Mahallesi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi 18 Eylül'de!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları ne zaman başlıyor?

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları 05 Eylül – 29 Eylül 2017 arasında kabul edilecek. Projeden yüzde 10, yüzde 14 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Erzincan TOKİ 10 yataklı hastane ihalesi yarın!

Erzincan İli İliç İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işinin ihalesi yarın yapılacak.

Erzincan TOKİ Çağlayan başvurusu!

Erzincan TOKİ Çağlayan başvurusu 7 Eylül'de başlayacak. Projede fiyatlar 74 bin 611 TL'den başlıyor.

Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Erzincan Çukurkuyu Toki projesinde 5 konut satışa çıkıyor. İşte, Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri..

TOKİ Erzincan Tercan daire fiyatları!

TOKİ Erzincan Tercan daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Başvuruları 19 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak olan projede 180 aya varan vade uygulanıyor.

TOKİ Erzincan Tercan başvuru dönemi 2015!

TOKİ Erzincan Tercan'da 74,76 metrekare ve 110,14 metrekare büyüklükte konutlar yer alıyor. Projede 7 bin 989 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Erzincan Tercan başvuru dönemi 2015...

TOKİ Erzincan İliç'te 263 adet konut yaptıracak!

TOKİ Erzincan ili İliç ilçesi 263 adet konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 30 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Erzincan Tercan TOKİ Konutları başvuru tarihi!

TOKİ Erzincan Tercan'da 53 adet dairenin açık satışını gerçekleştirecek. Erzincan Tercan TOKİ Konutları başvuru tarihi 19 Ekim ile 31 Aralık olarak belirlendi.

Erzincan Tercan TOKİ Evleri başvuru!

Erzincan Tercan TOKİ Evleri başvuru dönemi 19 Ekim 2015 tarihinde başlayacak. Dairelerin minimum 74,76 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede 325 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

erzincan toki taksim teslimleri ne zaman Haberi

erzincan toki taksim teslimleri ne zaman


Taksim Mahallesi'nde 3 yıl önce Erzincan Belediyesi tarafından başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesinde sona gelindi. Taksim Mahallesi konutları teslimat tarihleri belli oldu. 25 Aralık günü başlayan teslimat işlemi, 15 ocak gününe kadar devam edecek.


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Taksim Mahallesi'nde kurulan irtibat ofisinde gerçekleştirilecek işlemler ile teslimatların gerçekleşeceğini belirtti. Blokların blok teslimat günlerinin belirlendiğini ve her hak sahibinin kendine ayrılan günde başvuru yapması gerektiğini vurgulayan Çakır; "Bankaya yapılacak KDV ödemesi akabinde bu ödemenin dekontu ile kimlik belgesi, gayrimenkul satış sözleşmesi ve vekalet var ise vekaletname ile bu ofise başvuran hak sahipleri konutlarını teslim alacak. Bu işlem ile birlikte Taksim Mahallesi Kentsel Dönüşümü rekor denilebilecek bir süre içerisinde tamamlanmış olacak. Bu dönüşümde emeği geçen TOKİ...