28 / 03 / 2024

erzincan yeni araba pazarı nerede

erzincan yeni araba pazarı nerede

Erzincan’da Oto Galericiler Sitesi hizmete başladı. Şehir merkezinde ikinci el otomobil alım satımı yapan esnaflar için Yeni Otobüs Terminali yanında kurulan 50 kadar galericiler sitesi ve araba pazarı Erzincan halkına hizmet vermeye başladı...

Opel Corsa'da Şubat kampanyası! 150 bin TL kredi sıfır faizle! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Otomotiv devi Opel, yeni Corsa modelinde 150 bin TL kredi sıfır faizle dev kampanya başlattı. Araba almak isteyenler Opel Corsa'nın güncel fiyatını araştırmaya başladı. 2024 Opel Corsa ne kadar?

TOKİ'den Erzincan'a yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkacak. Projede konutların dışında ticaret merkezi de bulunuyor.

TOKİ Erzincan 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 412 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Merakla beklenen projede 412 adet konut yer alacak.

Araba almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Yeni yılda otomobil fiyatları ne olacak?

Son dönemlerde otomobil sektörü, bakanlık kararları ve piyasa düzenlemeleri ile önemli bir dönüm noktası yaşıyor. Fiyatların durgunlaştığı şu günlerde araba almak için bekleyenler 2024 yılında araba fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

Araba almak isteyenlere müjde! Otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası! 0.99'dan başlayan imkanlarla...

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeler ve yaptırımlar sonrası araba fiyatları düşüşe geçerken, otomobil markalarından indirim kampanyaları gelmeye başladı. Araba almak isteyenlere müjde , otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat açıkladı! Konut ve araba satışında yeni dönem 1 Kasım'da resmen başlıyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat konut ve araba satışında yeni dönemin 1 Kasım'dan itibaren başlayacağının bilgisini verdi. 

TOKİ Erzincan projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 158 yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Erzincan projesinde 158 konut yer alacak.

Dacia Yeni Sandero'da şimdi al, Nisan 2024'te ödemeye başla fırsatı! Araba alacaklara Eylül sürprizi! 

Eylül’de Dacia alanlar, Dacia Finans’tan kredi kullanmaları halinde yüzde 3.99'dan başlayan faizlerden ve Nisan 2024'te ödemeye başlama fırsatından yararlanabiliyor. Peki Dacia Yeni Sandero Eylül 2023 fiyatı ne kadar oldu? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Dacia Duster'ın fiyatları bu ay değişmedi! Araba alacaklara müjde! Hemen fiyatlara göz atın!

Dacia Yeni Duster'ın fiyatları araba alacaklar tarafından sık sık araştırlıyor. Dacia Duster'a bu ay tek kuruş bile zam gelmedi. Peki en ucuz Duster bu ay ne kadar? İşte 4 Eylül 2023 fiyat listesi...

Dacia Yeni Jogger'ın fiyatı kaç TL? Araba alacaklar dikkat! 

Dacia Yeni Jogger fiyatları merakla araştırılıyor. Peki Dacia Yeni Jogger'ın Ağustos 2023 fiyatı ne kadar oldu? İşte 31 Ağustos 2023 fiyat listesi...

İnternetten konut ve araç alıp satacaklar dikkat! İnternetteki emlak ve araba ilanları için yeni düzenleme!

Son zamanlarda fahiş bir şekilde artan ev ve araba fiyatlarını dizginlemek amacıyla hükümet adım attı. Bu kapsamda, internete verilen ilanlar için yeni şartlar getirildi.

Dacia Yeni Sandero'da son dakika şoku! Ağustos 2023 fiyatı göreni şaşırttı! Araba alacaklara fırsat! 

Dacia Yeni Sandero'nun Ağustos 2023 fiyatları açıklandı. Yeni Sandero'da bu aya özel 200 bin liraya 12 ay yüzde 3.68 vade fırsatı sunuluyor. Peki Dacia Yeni Sandero Ağustos 2023 fiyatı kaç TL? İşte 27 Ağustos 2023 fiyat listesi...

erzincan yeni araba pazarı nerede Haberi

erzincan yeni araba pazarı nerede


Erzincan’da Oto Galericiler Sitesi hizmete başladı. Şehir merkezinde ikinci el otomobil alım satımı yapan esnaflar için Yeni Otobüs Terminali yanında 2.400 metrekare alan üzerine kurulan 50 kadar galericiler sitesi ve araba pazarı Erzincan halkına hizmet vermeye başladı.


Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, "Bu bölge yaptığımız çalışmalar neticesinde sektörün bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilen kampüs ile ikinci el otomobil alım satımı yapan esnafımızı ve ikinci el oto pazarını bir araya topladık. Böylelikle şehir içerisinde hizmet veren ve yaya kaldırımlarını kullanmak suretiyle halkımıza rahatsızlık veren hususları sona erdiriyoruz. Görevimizi devretmeden bir projemizi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Esnafımıza ve Erzincan'ımıza hayırlı olsun" dedi.




Maraş...