26 / 04 / 2024

Erzincan Oto Galericiler Sitesi hizmete başladı!

Erzincan Oto Galericiler Sitesi hizmete başladı!

Erzincan’da Oto Galericiler Sitesi hizmete başladı. Şehir merkezinde ikinci el otomobil alım satımı yapan esnaflar için Yeni Otobüs Terminali yanında kurulan 50 kadar galericiler sitesi ve araba pazarı Erzincan halkına hizmet vermeye başladı...




Erzincan’da Oto Galericiler Sitesi hizmete başladı. Şehir merkezinde ikinci el otomobil alım satımı yapan esnaflar için Yeni Otobüs Terminali yanında 2.400 metrekare alan üzerine kurulan 50 kadar galericiler sitesi ve araba pazarı Erzincan halkına hizmet vermeye başladı.


Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, "Bu bölge yaptığımız çalışmalar neticesinde sektörün bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilen kampüs ile ikinci el otomobil alım satımı yapan esnafımızı ve ikinci el oto pazarını bir araya topladık. Böylelikle şehir içerisinde hizmet veren ve yaya kaldırımlarını kullanmak suretiyle halkımıza rahatsızlık veren hususları sona erdiriyoruz. Görevimizi devretmeden bir projemizi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Esnafımıza ve Erzincan'ımıza hayırlı olsun" dedi.




Maraş Gündem


Geri Dön