19 / 04 / 2024

Erzincan Oto Galericiler Sitesi açıldımı

Erzincan Oto Galericiler Sitesi açıldımı

Erzincan’da Oto Galericiler Sitesi hizmete başladı. Şehir merkezinde ikinci el otomobil alım satımı yapan esnaflar için Yeni Otobüs Terminali yanında kurulan 50 kadar galericiler sitesi ve araba pazarı Erzincan halkına hizmet vermeye başladı...

Tarsus'taki 179 adet iş yeri satılıyor! Oto Galericiler Sitesi'de iş yeri sahibi olma fırsatı!

Tarsus Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesinde yer alan 179 adet dubleks iş yeri satılıyor. Peki Tarsus'ta yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

Otomobilde yepyeni bir satış dönemi başladı! Kredi alamayanlar çareyi bunda buldu!

Araç almak isteyen yurttaşlar finansman bulmakta zorluk yaşayınca oto galericiler eski usul sisteme dönüş yapmak zorunda kaldı ve araçlarda senetle satış dönemi başladı. Yüzde 30 peşinat ve 36 aya kadar vade imkânı verilirken, senetli satış sistemi ile ilgili detaylar da netleşti.

Talep artınca yüzde 35 artış yaşandı! İkinci el fiyatları arşa çıktı!

İkinci el otomobil piyasasında bir aydır yaşanmakta olan artış yüzde 35 seviyelerine ulaştı. Oto galericiler bun rağmen talebin devam ettiğini söyledi! İşte detaylar!

ÖTV ve TOGG söylentileri piyasaları alt üst etti! İşte 2. el otomobil piyasasında son durum

Oto galericiler, ÖTV’de indirim ve yerli otomobil TOGG bekleyenlerinde alım yapmaktan kaçındıklarını belirtti.

Araç alacaklar dikkat: 2. el otomobil piyasasında dengeler değişti!

Oto galericiler durağan seviyenin devam etmesiyle ikinci el otomobil fiyatlarında düşüş olacağını öngörüyor.

İkinci el otomobil pazarlarında fiyatlar tavan yaptı!

Otomobil üretimlerindeki düşüş ikinci el otomobil pazarlarını da yakından etkiledi. Hal böyle olunca ülkede ikinci el otomobil fiyatları da ciddi oranlarda artış gösterdi. Batman Oto Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Mehmet Can Barış konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

İkinci el ve sıfır otomobil piyasası canlanıyor! Kredi ve vade sayısı yükseltiliyor!

Otomobil sahibi olmak isteyenler taşıt kredilerine gelen yeni düzenlemeden yararlanabilecek. Böylece ikinci el piyasası hareketlenecek mi? Oto galericiler konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Emlakçılık yetki belgesi düzenlemesi sektöre yarayacak!

Antalya Oto Galericiler Sitesi Arsa ve Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı İsmail Çağlar, 14 Ekim 2020 tarihinde çıkan taşınmaz ticareti revize yönetmeliğiyle birlikte yeni sorumlulukların ortaya çıktığını söyledi. 

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent merkezinin gerek ulaşım gerekse iş kolu anlamında rahatlaması için oto galericiler sitesinin Taşınması konusunda çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi'ni tamamlıyor.

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Erzincan Oto Galericiler Sitesi açıldımı Haberi

Erzincan Oto Galericiler Sitesi açıldımı


Erzincan’da Oto Galericiler Sitesi hizmete başladı. Şehir merkezinde ikinci el otomobil alım satımı yapan esnaflar için Yeni Otobüs Terminali yanında 2.400 metrekare alan üzerine kurulan 50 kadar galericiler sitesi ve araba pazarı Erzincan halkına hizmet vermeye başladı.


Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, "Bu bölge yaptığımız çalışmalar neticesinde sektörün bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilen kampüs ile ikinci el otomobil alım satımı yapan esnafımızı ve ikinci el oto pazarını bir araya topladık. Böylelikle şehir içerisinde hizmet veren ve yaya kaldırımlarını kullanmak suretiyle halkımıza rahatsızlık veren hususları sona erdiriyoruz. Görevimizi devretmeden bir projemizi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Esnafımıza ve Erzincan'ımıza hayırlı olsun" dedi.




Maraş...