20 / 04 / 2024

Erzurum Büyükşehir arsa ihalesi

Erzurum Büyükşehir arsa ihalesi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kendü bünyesinde olan 44 adet arsayı 25 Nisan 2019 tarihinde satışa çıkarıyor...

Erzurum'da 177.5 milyon TL'ye satılık 47 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ticaret+konut, özel eğitim tesis alanı ve konut imarlı 47 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Ocak'ta yapılacak...

Erzurum Büyükşehir'den 120 milyon TL'ye satılık 33 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi 33 arsayı toplam 120 milyon 699 bin 987 TL'ye satıyor. Arsaların satış ihalesi 22 Mart'ta yapılacak..

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 433 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir 345 milyon 154 bin TL'ye 12 kat konut imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan 19 bin 723 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa satacak! 24 taksitle imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu arsa KDV'den de muaf.

Konya Büyükşehir'den 24 taksitle ticaret imarlı arsa fırsatı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 bin 505 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ticaret alanı imarlı.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle ticaret imarlı arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan ticaret alanı imarlı arsayı tam 24 taksitle satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 5 bin 961 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için tam 24 ay taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir, 24 adet arsa, 2 dükkan ve 1 konutu satıyor! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 24 arsa ile 2 dükkan ve 1 evi satıyor. Peki Ankara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Erzurum Büyükşehir arsa ihalesi Haberi

Erzurum Büyükşehir arsa ihalesi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 44 adet arsanın satış ihalesini gerçekleştirecek. Arsaların satış ihalesi 25 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'te yapılacak. Peşin satışlarda yüzde 3 indirim uygulanacak.  

İlan metni:
T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN ARSA SATIŞ İLANI

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait aşağıda mahalle, Ada, Parsel, Mesahası ve niteliği açık şekilde belirtilen arsaların satış ihalesi 25/04/2019 Perşembe günü saat 14:00’ te 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine istinaden Kapalı Teklif usulü ile Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda yapılacaktır.

Arsaların satış bedelinin % 50’ si ve satış-sözleşme masraflarının tamamı peşin, satış bedelinin kalan % 50’ si ise 20 ay eşit taksit ile ödemesi yapılacaktır. Peşin satışlarda %3 indirim uygulanacaktır.
İhale zarflarını aşağıda ve şartnamesinde istenilen belgeler ile birlikte sırasına uygun olarak hazırlanarak kapalı zarf...