23 / 04 / 2024

Erzurum Büyükşehir asfaltlama çalışmaları

Erzurum Büyükşehir asfaltlama çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra ilçelere de aynı anda hizmet götürüyor. Mevsim şartlarının elverdiği esnada asfalt çalışmasına yoğunluk veren Büyükşehir’in ekipleri, Olur ilçesinde de yol bakım ve onarımı yaptı.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi dükkan ve ticari depo satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan dükkan ve ticari depoyu satışa çıkardı.

O Büyükşehir Belediyesi 20 ay taksitle 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 milyon 854 bin 292 TL'den başlarken, geçici teminat bedelleri ise 295 bin 629 TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Erzurum Büyükşehir'den 12.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Merkez ilçesinde yer alan gayrimenkulü 12 milyon 625 bin TL'ye icradan satıyor...

Erzurum Büyükşehir'den esnafa kira desteği!

Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler yaşayan esnafa Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yardım destek paketi geldi. Belediyeye ait tüm iş yerlerinde meclis kararı ile indirim yapılmasına karar verildi.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Erzurum Büyükşehir'den 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Paladöken ilçesi Osmangazi mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 19 milyon 26 bin TL olarak belirlendi.

Erzurum Büyükşehir'in 2020 bütçesi 1 milyar 300 milyon TL!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yılı bütçesi 1 milyar 300 milyon TL olarak belirlendi.

Erzurum Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Erzurum Büyükşehir'den satılık 44 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kendü bünyesinde olan 44 adet arsayı 25 Nisan 2019 tarihinde satışa çıkarıyor...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 80 daire!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait olan, Palandöken TOKİ Konutları'nda bulunan 80 adet dairenin satış ihalesi 13 Aralık'ta yapılacak...

Erzurum Büyükşehir'den 316.8 milyon TL'ye satılık 87 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan 87 arsayı satıyor. İhale 25 Ekim'de yapılacak..

Erzurum Büyükşehir gölet yapılımında rekor kırdı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 4.5 yılda yaptığı 225 göletle Türkiye rekoru kırdı. 

Erzurum Büyükşehir asfaltlama çalışmaları Haberi

Erzurum Büyükşehir asfaltlama çalışmaları


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra ilçelere de aynı anda hizmet götürüyor. Mevsim şartlarının elverdiği esnada asfalt çalışmasına yoğunluk veren Büyükşehir’in ekipleri, Olur ilçesinde de yol bakım ve onarımı yaptı. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Olur ilçesindeki TOKİ Yolu’nu elden geçirdi. Yapılan çalışma kapsamında asfalt dökümü öncesi söz konusu yola 5 bin 260 ton Plentmix Temel (PMT) malzemesinin serimi gerçekleştirildi. Asfalt kaplamanın uzun ömürlü, daha düzgün ve sağlam olması için PMT malzemesi kullanıldı. Karayollarının da kullandığı bu malzeme asfalt öncesi yolun üzerine serilerek silindirlerle sıkıştırıldı. Daha sonra 2 bin 447 ton asfalt döküldü. 1500 metre asfalt çalışması yapılan Olur TOKİ Yolu’na 1150 metre de bordür döşendi.



Erzurum Büyükşehir...