26 / 04 / 2024

erzurum ve erzincan şeker fabrikasının satışı

erzurum ve erzincan şeker fabrikasının satışı

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının satışı onaylandı. Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarını 287 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş.'ye satıldı..

Prof. Dr. Naci Görür'den 3 il için deprem uyarısı: Şimdi sıra...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Tunceli, Bingöl ve Erzincan'a yönelik deprem uyarısı yaptı. Naci Görür ayrıca açıklamasında geçmişte olan 7.2 büyüklüğündeki depremi işaret ederek fayın periyodunu doldurduğunu kaydetti. 

Milli Emlak'tan iki ilde kiralık araziler! 1.170 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum ve Konya'da yer alan iki adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiraya verilecek olan arazilerin kira bedelleri 1.170 TL'den başlıyor.

KDV'den muaf arazi arayanlar dikkat! Milli Emlak 3 ilde arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya, Erzurum ve Çankırı'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış fiyatları 14 bin 800 TL'den başlıyor...

Milli Emlak'tan 3 ilde satılık arazi! KDV'den muaf arazi fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Kahramanmaraş'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 20 Şubat, 21 Şubat ve 6 Mart'ta yapılacak.

3 ilde 1.700 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık araziler!

Afyonkarahisar, Erzurum ve Hatay'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenleniyor. Arazilerin aylık kira bedelleri 1.700 TL'den başlıyor.

İstanbul depreminin yaklaştığı nasıl anlaşılır? Deprem uzmanı açıkladı: Bu depremler tetiklemez ama...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Yalova, Gümüşhane ve Erzincan’ın üzerinde yer aldığı Kuzey Anadolu kırığında meydana gelen peş peşe depremleri değerlendirdi ve Marmara depremine değindi. İşte ayrıntılar... 

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Gümrüklerde 750 milyonluk vurgun

Rüşvet karşılığı resmi belgede sahtecilik yaptıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanması için bu sabah İstanbul, Ankara, Kayseri, Antalya, Hatay, Ağrı, Mersin, Edirne, Yalova ve Erzincan'da eş zamanlı operasyon düzenledi. 750 milyonluk vurgun yapan 12 gümrük memuru gözaltına alındı.

Erzincan depreminde yaşamını yitirenler unutulmadı! 30 Senenin ardından yine anıldı...

Erzincan'da, 30 sene önce yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden 653 kişi tören düzenlenerek anıldı. Erzincan valisi Mehmet Makas ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'da deprem hakkında konuşma yaptı.

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

İstanbul, Sivas ve Erzurum'da bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mega kent İstanbul, Sivas ve Erzurum'da yer alan bazı bölgelerin sit alanları "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

erzurum ve erzincan şeker fabrikasının satışı Haberi

erzurum ve erzincan şeker fabrikasının satışı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 4 Haziran 2018 tarihli ve 105 sayılı yazısına istinaden Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının satışı onaylandı.

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarını toplam 287 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş. aldı.

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı'na gereğince, İhale Komisyonunca; "Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'ye ait Erzincan Şeker Fabrikası ile Erzurum Şeker Fabrikası'nın birlikte olmak üzere özelleştirme ihalesinde 287 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş.'ye ihale şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş.'nin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminatının İdare lehine irat kaydedilmesine ve ihalenin iptaline" daire verilen nihai kararın onaylanmasına,

Bu karar çerçevesinde satış sözleşmesinin ve karar...