19 / 03 / 2024

erzurumda icralık gayrimenkul fiyatları

erzurumda icralık gayrimenkul fiyatları

Erzurum İli Yakutiye ve Aziziye İlçeleri'nde yer alan gayrimenkuller Erzurum 3. İcra Dairesi tarafından 4 Eylül 2014 günü 10:00 ile 10:10 arasında ihaleye çıkıyor.

Rist Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rist Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Şenkaya tarafından kuruldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Danışmalık Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danışmalık Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 0bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Shkear tarafından kuruldu.

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Keçeci ve Rahşan Polat Dadaşi ortaklığında kuruldu.

Nexist Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexist Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Tüfek ve Mehmet Fatih Orhan ortaklığında kuruldu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Ucuza konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İcralık ev fırsatı!

Piyasanın altında fiyatlarla icradan satışa sunulan evlere talep gün geçtikçe artıyor. Son dönemlerde Kovid-19 sebebiyle zamlanan konut fiyatları vatandaşları icralık evlere yöneltti. Peki icradan ev nasıl alınır?

Fila Maıson İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fila Maıson İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer2de 10 bin TL sermaye bedeli ile Lala Gahramanova tarafından kuruldu.

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aydın tarafından kuruldu.

Katar'dan Türkiye'ye 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!

Türkiye’nin ekonomi anlamında önemli müttefiklerinden bir olan Katar gelecek yılda 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapmaya karar verdi. 

Altan Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ve Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altan Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ve Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Altan tarafından kuruldu.

Loft Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Loft Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cumali Tunç tarafından kuruldu.

Hma Proje Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hma Proje Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Murat Akın ve Özkul Ege Akın ortaklığında kuruldu.

erzurumda icralık gayrimenkul fiyatları Haberi

erzurumda icralık gayrimenkul fiyatları

Erzurum İli Yakutiye ve Aziziye İlçeleri'nde yer alan gayrimenkuller Erzurum 3. İcra Dairesi tarafından toplam  1 milyon 774 bin 92 TL bedelle satılıyor. 


Erzurum İli Yakutiye ve Aziziye İlçeleri'nde yer alan gayrimenkullerin yüzölçümleri 602,47 metrekare ile 5.877,95  metrekare arasında değişiyor. Gayrimenkullerin satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


İhale İlanı


T.C Erzurum 3. İcra Dairesi Taşınmazın Açık Arttırma İlanı



TAŞINMAZIN


Özellikleri: 

Erzurum İli Yakutiye ve Aziziye İlçeleri'nde yer alan gayrimenkullerin  yüzölçümleri 602,47 metrekare ile 5.877,95  metrekare arasında değişiyor. Gayrimenkullerin bedelleri ise 480 bin 943 TL ile 1 milyon 293 bin 149 TL arasındayken toplam bedelleri 1 milyon 774 bin 92 TL olarak belirlendi.



Kıymeti: 1.774.092.35 TL


1. Satış Günü: 04/09/2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası

2. Satış Günü: 29/09/2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası




Satış şartları 

1- İhale açık artırma...