25 / 04 / 2024

erzurumdaki mesire alanları

erzurumdaki mesire alanları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir mesire alanı kazandırdı.

Erzurum Yıldızkent'e mesire alanı inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeşil Erzurum’ hedefi kapsamında bir yandan il genelinde ağaç ve çiçek seferberliğine devam ederken diğer yandan da yeni sosyal donatı ve mesire alanları inşa ediyor...

Erzurum Eski Havaalanı Yolu’na yeni mesire alanı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yeni bir sosyal donatı alanı oluşturuyor. Yeşil ve doğa konseptli çalışma kapsamında Büyükşehir’in mimar ve mühendisleri, bütün hünerlerini bu kez de Eski Havaalanı Yolu’nda kullanıyorlar.

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Mesire yerleri 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs salgınıyle gerçekleşen mücadelede uzun zamandır kapalı olan mesire alanları, sosyal hayatta normalleşmenin kademeli olarak başlamasıyler beraber 1 Haziran'da yeniden kapılarını açılıyor.

Mesire alanlarına 'bungalov' ayarı!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmeliğe göre, konaklama amaçlı mesire yerlerindeki tesislerin niteliğine ilişkin düzenleme yapıldı.

Kiralık mesire alanları!

Orman İşletme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'nin her ilinde bulunan mesire alanları girişimcilere kiraya veriliyor. Bu mesire alanlarında restoranlar, kır lokantaları ve spor tesisleri bulunuyor...

Yıldırım Belediyesi ilçeye mesire alanları kazandırıyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşlara nefes aldıracak.

Elbistan'a yeni rekreasyon alanı!

Birbiri ardına rekreasyon alanları, piknik ve mesire alanları yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan'da da yeni bir mesirer alanı inşa edecek.

Ordu'ya yeni mesire alanları geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevcut yerleri yeniden düzenleyerek atıl durumda bulunan doğal alanları da vatandaşların kullanımına açıyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nin 1. etabı tamamlandı!

Şanlıurfa tarihinin en büyük yeşil alanlarını sosyal donatıları ile birlikte vatandaşların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde park ve mesire alanlarının yapımına yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Şanlıurfa Hilvan'a mesire alanı geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeşil alan çalışmaları kapsamında Hilvan'da yapımı süren mesire alanını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Amacımız her ilçede vatandaşlarımızın buluşma adresi olacak yeşil alanları halkımıza kazandırmaktır" dedi.

Karabük'e yeni park ve mesire alanı!

Karabük Belediyesi, kent genelinde yeni park ve mesire alanları oluşturmaya başladı. Bu kapsamda belediye Fevzi Çakmak Mahallesi mevkiine mesire alanı ve park kazandıracaklarını belirtti.

Manavgat Boğaz Mesire Alanı yenileniyor!

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun bölgesindeki Boğaz Mesire Alanı'nda yenileme çalışması başlatıldı.Mesire alanındaki otopark alanları, yürüyüş yolları ve gezinti yolları da doğayla daha da uyumlu hale getirilecek.

Ordu Akkuş Küçükkertil Mesire Alanı yeniden hizmete açılıyor!

Akkuş'un en güzel turizm alanlarından bir tanesi olan Küçükkertil Mesire Alanı yeniden hizmete açılıyor. Akkuş Belediyesi tarafından yaptırılacak restorant inşaatı başlıyor.

Kocaeli Kerpe’deki bungalovlu mesire alanı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra Kerpe’ye, içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapımı projesi tamamlanma aşamasına geldi.

erzurumdaki mesire alanları Haberi

erzurumdaki mesire alanları


Yatırımlarına tam gaz devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi şehre yeni bir dinlenme ve mesire alanı inşa etti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla harekete geçen ekipler, 3 günde adeta harika bir işe imza attı. 


Eski Havaalanı yolu Fuar Merkezi altında inşa edilen 15 Temmuz Milli İrade Mesire Alanı’nda 52 kamelya ve 300 piknik masası yer alıyor. Alanda ayrıca Mescit, fitnes alanı, otopark, çocuk oyun alanları, futbol ve basketbol sahaları da mevcut.


Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, “Başkanımız Mehmet Sekmen’in talimatıyla kente yeni bir dinlenme ve mesire alanı kazandırıldı. İçerisinde birçok sosyal unsurun bulunduğu bu yeni mekân, doğa ve tabiatın bütün güzelliklerini kapsıyor. Çam ağaçlarıyla çevrili 15 Temmuz Milli İrade Mesire Alanı’nda vatandaşlarımız piknik yapıp birçok sosyal aktiviteden de yararlanabilir. İçerisinde...