19 / 04 / 2024

es-es stadı son durum

es-es stadı son durum

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Mtanous ve Saeed M.O.A. Alsalamı ortaklığında kuruldu.

Arıes Global Enerji Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Arıes Global Enerji Çözümleri Limited Şirketi İçerenköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sajan Steaphen tarafından kuruldu.

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emre Delican tarafından kuruldu.

Geri alım garantili Lexus! Elektrikli Lexus ES 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Tüm dünyanın elektrikli araçlara yönelmeye başlamasının ardından büyük yarışa güçlü bir giriş yapan otomotiv devi Lexus’un ES serisi göz kamaştırıyor. "Geri Alım Garantisi" ile satılan her Lexus modeli, kullanımına ve yılına bağlı olarak, belli bir oran değerinde marka tarafından geri alınıyor.

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erden Ağırbaş ve Hüseyin Arslan ortaklığında kuruldu.

Lexus’un ES modelinden kaçırılmayacak fırsat! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dünyanın en önemli otomobil ihracatçılarından Lexus’un premium modeli ES 300H’nin fiyat listesi yayımlandı. İşte, Lexus ES'in 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hussam Abdullah ve Wısam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Baheşti tarafından kuruldu.

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Beheşti tarafından kuruldu.

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Sunar tarafından kuruldu.

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Es 2001 İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es 2001 İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Samet    Kıraç tarafından kuruldu.

es-es stadı son durum Haberi

es-es stadı son durum

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.


Temeli, dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından 2013 yılında atılan, 166 bin metrekare alanda Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) kriterlerine uygun inşa edilen statta, çatı kaplamaları yerleştirilmeye başlandı.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye'de stadyum, spor salonları ve havuz hamlesi başlattığını vurguladı.


Eskişehir'de 2012 yılında ihalesi yapılan, mülkiyeti Spor Genel Müdürlüğüne ait stattaki çalışmaların sürdüğünü anlatan Aksoy, şöyle konuştu:

"Bu statta, 50'nci yılını kutlayan 'Anadolu efsanesi' Eskişehirspor maçlarını oynayacak. Yeni stadyumumuz, 33 bin kişilik kapasiteye sahip. 54 locası var. Engelli giriş ve çıkışları UEFA standartlarına uygun, güzel bir stadyum yapılıyor. Yapımı bitmek üzere. Çatıdaki...