28 / 03 / 2024

eş vefatında mal paylaşımı nasıl olur

eş vefatında mal paylaşımı nasıl olur

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Amcam vefat etti yengem sağ. Yaklaşık 500 bin lira değerinde bir evleri ve 200 bin liralık bir ticari arabaları var. Bunlar amcamın üzerineydi. Amcamlar 6 kardeş, çocukları yok. Mallar nasıl paylaşılır?' sorusunu yanıtladı.

Limonlu Bahçe Konakları'nda hiç peşinatsız 12 ay vade! Teslimler yıl sonunda!

Akyapı tarafından hayata geçirilen Limonlu Bahçe konutlarında hiç peşinatsız 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Limonlu Bahçe projesinde yer alan konutların teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50'si teslimde ödeme fırsatı!

Akyapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50'si teslimde ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor. Limonlu Bahçe Konakları'nda daire fiyatları ne kadar?

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatı!

Akyapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nda yeni daireler satışta! Aralık'ta teslim!

Limonlu Bahçe Konakları'ndaki yeni daireler satışa çıktı. Akyapı imzası taşıyan projenin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Limonlu Bahçe Konakları'nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı! 

Akyapı imzasıyla hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Sevil'den Babalar Günü için dev kampanya! Her 1.000 TL alışverişe anında 250 TL indirim! 

Sevil'den Babalar Günü'ne özel her 1.000 TL'lik alışverişe anında 250 TL indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya yarın sona eriyor. İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Mayıs ayında en fazla aylık reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde 2023 yılının Mayıs ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 4,55 ile külçe altında gerçekleşti.

Migros’tan nakit kampanyası! Hemen indir 300 TL alışverişe anında 50 TL nakit iade kazan!

Perakende devlerinden Migros, nakit kampanyası başlattı. 300 TL alışverişe anında 50 TL nakit iade kazanmak için App Store veya Google Play Store’dan MoneyPay indirmek yeterli. İşte detaylar…

Altus beyaz eşyalarında yüzde 45'e varan indirimler burada! 7 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Markanın yeni beyaz eşya kampanyasında büyük oranlarda indirim fırsatı var. En yüksek indirim oranına sahip ürünleri şöyle... 

Koçtaş bahçe mobilayarında yüzde 34’e varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın şırıl şırıl yağan yağmurlarında ya da kışın lapa lapa yağan karda sıcacık kış bahçenizden etrafı seyretmek ister misiniz? Koçtaş size bu fırsatı bahçe mobilyalarında yüzde 34’e varan indirim sunarak sağlıyor. İşte 26 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

eş vefatında mal paylaşımı nasıl olur Haberi

eş vefatında mal paylaşımı nasıl olur

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Amcam vefat etti yengem sağ. Yaklaşık 500 bin lira değerinde bir evleri ve 200 bin liralık bir ticari arabaları var. Bunlar amcamın üzerineydi. Amcamlar 6 kardeş, çocukları yok. Mallar nasıl paylaşılır?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...


Amcam vefat etti yengem sağ. Yaklaşık 500 bin lira değerinde bir evleri ve 200 bin liralık bir ticari arabaları var. Bunlar amcamın üzerineydi. Amcamlar 6 kardeş, çocukları yok. Mallar nasıl paylaşılır? ● Y.T.

★ ★ ★

Yazılarımı takip eden okuyucularım artık iyi biliyor ki mirasçılar derecelere ayrılıyor. Birinci, ikinci, üçüncü derece gibi. Okuyucumun sorusuna bu çerçeve içinde yanıt vereceğim.

Birinci derece mirasçılar evlatlar, yani alt soydur. Anlatılan olayda evlat, alt soy yok. Bu halde birinci derece mirasçı...