25 / 04 / 2024

Esd Gözetim Ve Mühendislik iletişim

Esd Gözetim Ve Mühendislik iletişim

Esd Gözetim Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Satıcı tarafından kuruldu.

Technıcs Kontrol Mühendislik Ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Technıcs Kontrol Mühendislik Ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Anli tarafından kuruldu.

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kabataş tarafından kuruldu.

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Kılıç tarafından kuruldu.

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Yenilmez tarafından kuruldu.

Normetıc Mühendislik Test Gözetim Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu! 

Normetıc Mühendislik Test Gözetim Belgelendirme Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Koşar, Seda Erkman Çanakçı ve Zaim Sezgin ortaklığında kuruldu.

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Alperen Bingöl tarafından kuruldu. 

Milli Gözetim Radarı, Gaziantep'te kuruldu! 

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) ve DHMİ iş birliğiyle yapılan Milli Gözetim Radarı, Gaziantep Havalimanı'nda kuruldu. 112 kilometre menzile sahip radarın teslimati gelecek hafta yapılacak... 

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özel ve Rıza Bülent Gümüşel tarafından kuruldu.

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli Ulusoy Erdoğan tarafından kuruldu.

Wqa Belgelendirme Test Muayene Ve Gözetim Limited Şirketi kuruldu!

Wqa Belgelendirme Test Muayene Ve Gözetim Limited Şirketi bugün kuruldu. 

Gıto Teknik Denetim Ve Gözetim Limited Şirketi kuruldu!

Gıto Teknik Denetim Ve Gözetim Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile J.A.Mustafa Abrayık Zgugu tarafından kuruldu. 

North Kalite Gözetim Limited Şirketi kuruldu!

North Kalite Gözetim Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Onur Koşar, Volkan Akıncı ve Mehmet Hendemoğlu ortaklığında kuruldu. 

North Kalite Gözetim Limited Şirketi kuruldu!

North Kalite Gözetim Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Onur Koşar, Volkan Akıncı ve Mehmet Hendemoğlu ortaklığında kuruldu. 

Esd Gözetim Ve Mühendislik iletişim Haberi

Esd Gözetim Ve Mühendislik iletişim

Esd Gözetim Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Satıcı tarafından kuruldu.

Esd Gözetim Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
İnşaat projelerinin ilgili standartlara uygunluk gözetimi, tasarım gözden geçirme, proje yönetimi, teknik kontrollük, araştırma ,danışmanlık-iş geliştirme ve analiz çalışmaları yapmak Bina inşaat sektöründe de dahil olmak üzere ürün ve sistem standartlarının uygulanması için her türlü, eğitim ve gözetimhizmetleri vermek Isı ve mekanik elektrik ve endüstriyel tesisler ile binalar için enerji etüdü, enerji yönetimi ve verimlilik artışı projeleri hazırlamak ve uygulamaya koymak ve enerji müdürlerinin/yöneticilerinin eğitimi için düzenlemeler yapma

Esd Gözetim Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi adres: Yenidoğan Mah.45/2 Sok.Dinç Sit.No.4/3...