29 / 03 / 2024

ESD Teknik Mühendislik adres

ESD Teknik Mühendislik adres

ESD Teknik Mühendislik ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Doğruer tarafından kuruldu.

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Kuruldu!

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Tuzla’da 10.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Calayır tarafından kuruldu.

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ata Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Benna Teknik Mühendislik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Benna Teknik Mühendislik Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Talha Subaşı tarafından kuruldu.

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Onur Ok ve Sema Güvenç ortaklığında kuruldu.

Technovate Teknik Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Technovate Teknik Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Bahat tarafından kuruldu.

Karınca Teknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karınca Teknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ali Evin ve Mehmet Akif Üzüm ortaklığında kuruldu.

Etki Teknik Yapı Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etki Teknik Yapı Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Emre Çerçi tarafından kuruldu.

Makkon Teknik Mühendislik Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makkon Teknik Mühendislik Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Cengiz Yüksel tarafından kuruldu.

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berkant Akalın tarafından kuruldu.

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

ESD Teknik Mühendislik adres Haberi

ESD Teknik Mühendislik adres

ESD Teknik Mühendislik ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Doğruer tarafından kuruldu.


ESD Teknik Mühendislik ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Ulusal ve uluslar arası tüm yetkili kuruluşlar tarafımdan yayınlanarak yürürlüğü konulan standart, yasa ve yönetmelikler doğrultusunda ürün belgelendirmelerini yapmak, ürünlere ait test, deney, analiz kontrolleri, gözetim hizmetleri, muayene, uygunluk kontrolleri vb. faaliyetleri yapmak ve raporları ve sertifikalarını düzenlemek. 2-Her türlü kontrol, test, deney, muayene vb. laboratuarları kurmak, işletmek, bu gibi işlemleri başkalarına yaptırmak. bunlarla ilgili aracılık yapmak ve eğilim hizmetleri vermek. 3-Her türlü yasal mevzuata uygun ve yasal izinler alınmak koşulu ile iş yerlerinde yapılması gerekli ağır makine, vinç, asansör, caraskal, buhar kazanları, katı ve...