26 / 04 / 2024

esen plastik alt yapı ürünleri

esen plastik alt yapı ürünleri

Esen Şirketler Topluluğu kuruluşu Esen Plastik, İstanbul CNR Expo Center'da düzenlenen ve 4 gün süren "4'üncü Boru ve Ek Parçaları Fuarı"nda, altyapı ve üstyapı sektörü için ürettiği Esen koruge, PE 80 doğalgaz boruları, PVC temiz su boruları, drenaj boru

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Hedef belirlendi! Yılda 100 ton altın

İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Esen, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında 12 yılda yaklaşık 120 ton altın toplandığını, hedeflerinin bunu yıllık 100 tona çıkarmak olduğunu ifade etti.

'Altın mı alayım euroya mı geçeyim?' diyenler okusun

İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) Genel Müdürü Aysen Esen, altın yatırımcısının zarara uğramaması için yeni bir sistem kurduklarını şu an test aşamasındaki bu sistemin bir kaç hafta içinde devreye alınacağını söyledi.

Elinde altın olanlar bu haberi okumadan geçmeyin! Altında yeni dönem başladı! Elinizi çabuk tutun

İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi Esen, "Çalışmalar kapsamında 12 yılda yaklaşık 120 ton altın elde edildi. Hedefimiz ise bunu senelik 100 ton elde edebilmek” ifadelerini kullandı.

ABD’den esen rüzgar altın fiyatlarını yeniden yükseltti! Güvenli liman altına talep yağıyor

FED’in faizi artıracağına dair söylentiler atlında kayıplara yol açmıştı. ABD’de büyüme verilerinin açıklanmasının ardından altındaki düşüş durdu, yeniden altına talep arttı.

Yastık altı altınlar bankada değerlenecek hem ülke hem vatandaş kazanacak!

İAR Yönetim Kurulu Başkanı Esen, yastık altı olarak tabir edilen altınlar hakkında, "Evde durduğunda değerlenmeyen altınınız, bankada durduğunda değerleniyor" dedi.

Yastık altından 10 yılda 100 tona yakın altın çıktı!

İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Üst Yöneticisi Esen, bankalarla yürüttükleri yastıkaltı altının ekonomiye kazandırılması projesi kapsamında 10 yılda yaklaşık 100 ton altın toplandığını belirtti.

Altının elektronik ortamda kullanımı artacak!

İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Üst Yöneticisi Ayşen Esen, gelecek dönemde altınla ilgili çok fazla yatırım olacağını ve altının elektronik ortamda kullanımının daha da artacağını söyledi.

Altıntaş Alüminyum Metal Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Alüminyum Metal Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Altıntaş tarafından kuruldu.

Altına dayalı kira sertifikası ile yastık altı altınlar ekonomiye kazandırılacak!

İstanbul Altın Rafinerisi AŞ Genel Müdürü Ayşen Esen, Hazine Müsteşarlığının üzerinde çalıştığı altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası araçlarının yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için umut verici olduğunu belirtti.

Altınçoban İnşaat Plastik Oto Parçaları Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınçoban İnşaat Plastik Oto Parçaları Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bekir Çoban tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Danışan Metal Hurda İnşaat Malzemeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danışan Metal Hurda İnşaat Malzemeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Danışan tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Şehit Piyade Er Ertan Göktaş Sokak'ta kuruldu.

esen plastik alt yapı ürünleri Haberi

esen plastik alt yapı ürünleri

Türkiye'nin doğalgazda yaşadığı gelişme, yatırım ve inşaat sektöründeki yeni projelerin sektörle paylaşıldığı fuarda Esen standına yerli ve yabancı kuruluşlar da yoğun ilgi gösterdi. Fuarda katılımcılar, kuraklığa karşı tarımsal sulamada giderek daha büyük pay alan damlama sulama sistemleriyle, aşınma ve yıpranma nedeniyle sanayi ve evsel atıkların yeraltı sularına karışmasına neden olan beton altyapı sistemlerine uzun ömürlü ve çevreci bir alternatif yaratan Esen koruge boru sistemleri hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Öte yandan Esen Şirketler Topluluğu kuruluşu Esen Profil ise TÜYAP Beylikdüzü'nde düzenlenen ve 4 gün süren "İstanbul Pencere 2008" 9'uncu Pencere, Cam Teknolojisi, Aksesuvar, Yan Sanayi ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı'nda geniş bir ürün yelpazesiyle tüketici ve profesyonel ziyaretçilerle buluştu. Esen Profil'in 320 metrekarelik standında, titanyum 70 serisi, milenyum serisi, asma...