28 / 03 / 2024

Esenler Emlak Konut evleri

Esenler Emlak Konut evleri

Toki kuruluşu Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler projesi hem bulunduğu mevkii hem de ödeme avantajları ile satış rekorları kırıyor.

Esenler Emlak Konut Evleri'nde cazip ödeme seçenekleri!

Emlak Konut Esenler Evleri satış rekorları kırıyor. Her bütçeye göre yenilenen cazip ödeme seçenekleri ile daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar hayallerini gerçekleştiriyor. Çok az sayıda kalan daireler için acele etmek gerekiyor.

Esenler Emlak Konut Evleri’nin ödeme planı yenilendi!

TOKİ kuruluşu Emlak Konut G.Y.O, Esenler projesi hem bulunduğu mevkii hem de ödeme avantajları ile satış rekorları kırıyor. İşte Esenler Emlak Konut Evleri'nin yeni ödenme şekilleri...

Emlak Konut Esenler ofisinde hareketlilik var!

1 Kasım seçimleri ekonomide taşları yerine oturttu. Vatandaşa güven geldi. Haziran’dan beri bir daire alıp oturum veya yatırım için bekleyen yatırımcılar satış ofislerine akın akın gelmeye başladılar.

Esenler Emlak Konutları'nda son durum!

Toki kuruluşu Emlak Konut G.Y.O , Esenlerde büyük dönüşümü başlattı. Esenler Emlak Konut projesi hem bulunduğu mevkii hem de ödeme avantajları ile 2+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri ile çeşitli gelir sahiplerine alternatifler sunuyor.

Esenler Emlak Konut Evleri ödeme koşulları!

Toki kuruluşu Emlak Konut G.Y.O Esenler Emlak Konut daireleri, hem bulunduğu mevkii hem de ödeme avantajları ile talep görüyor. Esenler Emlak Konut toplam 57.000 m2 ‘lik alan üzerine planlanmış olup,2373 adet konut 55 ticari üniteden oluşuyor.

Esenler Emlak Konut evleri satışı devam ediyor!

Şehrin ortasında, Metroya toplu ulaşıma ,yeşil alanlara yürüme mesafesinde ki Esenler Emlak Konut daireleri hem bulunduğu mevkii hem de ödeme avantajları ile yılın projesi olması aday…

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Esenler projesi resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Atışalanı'na tam 2 bin 84 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesi resmen başlıyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünitenin yer alacağı proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler projesi için düğmeye bastı. 3 milyar 358 bin 494 bin 83 TL'ye mal olacak projede 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünite yer alacak.

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu proje için sözleşme Bedeli 6 milyar 396 milyon TL+KDV şeklinde açıklandı.

Emlak Konut GYO Esenler parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenler Atışalanı parsellerinin değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun Esenler parsellerinin değeri...

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

Esenler Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Esenler Emlak Konutları projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Esenler Emlak Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Esenler Emlak Konutları için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut GYO Esenler Emlak Konutları değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Esenler Emlak Konutları projesinde yer alan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut 4 projedeki 30 daireyi satışa çıkardı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Burgazkent, Esenler Emlak Konutları, Ayazma Emlak Konutları ve Spradon Quartz projelerindeki toplam 30 adet daireyi satışa çıkardı...

Esenler Emlak Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Esenler Emlak Konutları için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut, Esenler Emlak Konutları kira değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esenler Emlak Konutları projesi için rayiç kira ekspertiz değerleri ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı.

Esenler Emlak Konutları'nın kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Esenler Emlak Konutları projesinin kira değerleme raporu yayınlandı.

Esenler Emlak Konut evleri Haberi

Esenler Emlak Konut evleri

Ödeme seçenekleri ile yine Emlak Konut G.Y.O’nun yine pazarlama başarısı olarak yerini alan daireler, 2+1’den 4+1’e kadar çeşitli gelir sahiplerine alternatifler sunuyor. Erken gelen alıyor.


Esenler Emlak Konut evleri toplam 57.000 m2 ‘lik alan üzerine planlanmış olup,2373 adet konut 55 ticari üniteden oluşuyor.


Geneli yeşil alandan oluşan proje planlı peyzajı, dinlenme ve çocuk oyun alanları, kapalı ve açık otaparkı, asansörle otaparktan katlara ulaşım,mantolama sistemi ,güvenliği ile inşaa edilen konutlar farklı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.


ÖDEME KOŞULLARI

Peşin Satışlarda;

KDV Dahil Satış Bedelinin Nakden ödenmesi (Banka Kredisi dahil) durumunda %10 indirim yapılması,


KDV Dahil Satış Bedelinin en az %10’unun peşin alınması, %10’unun  12. Ayda  %10’unun 24 . Ayda ara ödeme alınması, taksitlerin konut tesliminde başlaması kaydıyla, TÜFE oranı...