27 / 04 / 2024

esenler havaaalnı konutları teslim

esenler havaaalnı konutları teslim

Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekimi gerçekleşti. Bin 403 konut ve 32 işyerinin sahipleri belirlendi.

Esenler Havaalanı Konutları ne zaman teslim edilecek?

Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda geri sayım başladı.

Nova Life Esenler lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Nova Life Esenler projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Nova Life Esenler'de hangi konut tipleri var? Projedeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nova Life Esenler ile ilgili merak edilenler...

TOKİ İstanbul 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi!

TOKİ Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi tek tek açıklandı. Projelerde yer alan konutların kura çekilişi 19 Nisan 2023 tarihine kadar çekilmiş olacak.

TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022?

TOKİ sosyal konutlarına hala yoğun bir ilgi var. En fazla konut İstanbul’da inşa edileceği açıklanmıştı. Peki TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022? İşte o detaylar!

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

Esenler Güney Rezerv Alanı 1.Etap 2.Kısım kuraları çekildi!

Esenler’deki Güney Rezerv Alanı 1.Etap 2.Kısım’da yer alan konutların kura çekilişleri gerçekleştirildi...

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

Esenler Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Esenler Emlak Konutları projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

Esenler Belediyesi riskli binaları yıkıp yeni binaları tanıttı!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilçede yapımı devam eden binaları tanıtarak, "Depreme hazırlık için yapmamız gereken en önemli şey konutlarımızın yenilenmesi. Biz bu konutların yenilenmesi için seferberlik ilan ettik." dedi.

SGK'dan İstanbul'da 27 milyon 231 bin TL'ye satılık 37 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ömür İstanbul, Esenler TOKİ konutları ve Bostancı City'de yer alan 37 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. 

Esenler Emlak Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Esenler Emlak Konutları için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Esenler rezerv alanı güvenli konutlara kavuşuyor!

Afet riski taşıyan konutların transfer edileceği alan olan Esenler rezerv alanı parklar, millet bahçesi ve yatay mimaride güvenli konutlara kavuşuyor.

esenler havaaalnı konutları teslim Haberi

esenler havaaalnı konutları teslim

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi 2 gün sürdü. Kurada bin 403 konut ve 32 işyeri hak sahiplerine kavuştu. Depreme dayanıklı, güvenli ve sosyal donatı alanlarına sahip dairelerin kura çekimi, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde büyük heyecana sahne oldu.  


Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura sonuçları ise 31 Mayıs 2016'da belirlenecek. 


Toplam 760 milyon TL yatırım ile 2 bin 373 konut ve 55 işyeri inşa edilen proje 72 bin metrekarelik alanda hayata geçiyor.