19 / 04 / 2024

Esenler Havaalanı Konutları ne zaman teslim edilecek?

Esenler Havaalanı Konutları ne zaman teslim edilecek?

Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda geri sayım başladı.




Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda geri sayım başladı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda incelemelerde bulundu.  Başkan Göksu'ya; Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuz Türk, ESKON A.Ş. Genel Müdürü Abdülkadir Şengör, Başkan Danışmanı Abdullah Aksu ve Emlak Konut yetkilileri de eşlik etti.

 

KURALAR 31 MART'TA


Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kentsel dönüşümde Türkiye'ye örnek olduğunu belirten Başkan Göksu, "Çalışmalar hızla devam ediyor. Hiç bir aksaklık yok. Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bin 403 konut ve 32 işyerinin kura çekimini  31 Mart'ta gerçekleştireceğiz. İnşallah 31 Mayıs'tan sonra da konutları hak sahiplerine teslim etmeye başlayacağız. Depreme dayanıklı, güvenli ve modern konutlar binlerce ailemizin yeni yuvası olacak." dedi. 



Esenler Belediyesi




Haber Tünaydın Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Kentsel dönüşüme Başkan denetimi Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda incelemelerde bulundu. 


Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda geri sayım başladı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda incelemelerde bulundu. Başkan Göksu'ya; Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuz Türk, ESKON A.Ş. Genel Müdürü Abdülkadir Şengör, Başkan Danışmanı Abdullah Aksu ve Emlak Konut yetkilileri de eşlik etti. 


Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kentsel dönüşümde Türkiye'ye örnek olduğunu belirten Başkan Göksu, "Çalışmalar hızla devam ediyor. Hiç bir aksaklık yok. Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde bin 373 konut ve 55 işyerinin kura çekimini 31 Mart'ta gerçekleştireceğiz. İnşallah 31 Mayıs'tan sonra da konutları hak sahiplerine teslim etmeye başlayacağız" dedi. 



Tünaydın



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda geri sayım başladı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, tamamlanma aşamasına gelen Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda incelemelerde bulundu. Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kentsel dönüşüm alanında tüm Türkiye'ye örnek olduğunu belirten Göksu şunları söyledi: "Bin 373 konut ve 55 işyerinin kura çekimini 31 Mart'ta gerçekleştireceğiz. İnşallah 31 Mayıs'tan sonra da konutları hak sahiplerine teslim etmeye başlayacağız". 


Yeni Yüzyıl


Haber Yenigün Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda incelemelerde bulundu. Esenler Beledıyesı'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda geri sayım başladı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda incelemelerde bulundu. Başkan Göksu'ya; Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuz Türk, ESKONA.Ş. Genel Müdürü Abdülkadır Şengör, Başkan Danışmanı Abdullah Aksu ve Emlak Konut yetkilileri de eşlik etti. 

KURALAR 31 MART'TA 

Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kentsel dönüşümde Türkiye'ye örnek olduğunu belirten Başkan Göksu, "Çalışmalar hızla devam ediyor. Hiç bir aksaklık yok. Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesı'nde bin 403 konut ve 32 işyerinin kura çekimini 31 Mart'ta gerçekleştireceğiz. İnşallah 31 Mayıs'tan sonra da konutları hak sahiplerine teslim etmeye başlayacağız. Depreme dayanıklı, güvenli ve modern konutlar binlerce ailemizin yeni yuvası olacak." dedi. 


Yenigün 


Geri Dön