28 / 03 / 2024

Esenler Havaalanı Konutları

Esenler Havaalanı Konutları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşüm hamlesini başlattığı Esenler’de yenilenen konutlar, 30 Mayıs’ta yine Erdoğan’ın katılacağı bir törenle hak sahiplerine teslim edilecek

Esenler Havaalanı Konutları kura sonuçları!

Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekimi gerçekleşti. Bin 403 konut ve 32 işyerinin sahipleri belirlendi.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekimi!

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Konutları'nda bin 403 konut ve 32 işyeri büyük heyecanla sahiplerini buldu. Kura çekimleri 2 gün sürdü.

Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları kura çekilişi!

İnşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Mahallesi Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. Kura çekimi 2 gün süren projeyi Esenler Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürütüyor.

Esenler Havaalanı Konutları'nda kura heyecanı!

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda hak sahipleri konutlarına kavuşuyor. 2 gün sürecek kura çekimi ile bin 403 konut ve 32 iş yerinin sahipleri belirlenecek.

Esenler Havaalanı Konutları ne zaman teslim edilecek?

Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda geri sayım başladı.

Esenler Havaalanı Konutları ödeme planı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile yükselen projede 2 bin 358 adet konut yer alıyor. Esenler Havaalanı Konutları ödeme planı kapsamında yüzde indirim sağlanıyor.

Esenler Havaalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Havaalanı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’nın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

Esenler Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Esenler Emlak Konutları projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

SGK'dan İstanbul'da 27 milyon 231 bin TL'ye satılık 37 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ömür İstanbul, Esenler TOKİ konutları ve Bostancı City'de yer alan 37 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. 

Esenler Emlak Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Esenler Emlak Konutları için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut GYO Esenler Emlak Konutları değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Esenler Emlak Konutları projesinde yer alan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut 4 projedeki 30 daireyi satışa çıkardı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Burgazkent, Esenler Emlak Konutları, Ayazma Emlak Konutları ve Spradon Quartz projelerindeki toplam 30 adet daireyi satışa çıkardı...

Esenler Emlak Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Esenler Emlak Konutları için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Esenler'in yüzde 40'ı dönüşümle yenilendi!

17 Ağustos'un yıl dönümünde Esenler'de depreme yönelik yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler'deki konutların yüzde 40'ının yenilendiğini söyledi.

Emlak Konut, Esenler Emlak Konutları kira değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esenler Emlak Konutları projesi için rayiç kira ekspertiz değerleri ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı.

Esenler Emlak Konutları'nın kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Esenler Emlak Konutları projesinin kira değerleme raporu yayınlandı.

Esenler'de imar barışına yoğun başvuru!

Mülkiyet, imar ve ruhsat sorununu çözmek isteyen Esenlerliler, "İmar Barışı" için ilçedeki "İmar Barışı Ofisi"ne başvuruyor. Esenler'deki konutların yaklaşık yüzde 70'ini ilgilendiren İmar Barışı için günde yaklaşık 200 başvuru alınıyor. 

Esenler Emlak Konutları 2018 fiyat ve ödeme kampanyası!

Esenler Emlak Konutları 2018 fiyat ve ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 2+1'lerin 644 bin TL’den başladığı proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. 

Esenler Havaalanı Konutları Haberi

Esenler Havaalanı Konutları

Kamuoyunda Afet Yasası olarak bilinen 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Bakanlar Kurulu Kararı ile Türkiye'deki ilk kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Esenler Havaalanı Mahallesi'nde mutlu sona gelindi. 5 Ekim 2012'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlık döneminde törenle temeli atılan konutların yapımı tamamlandı. Esenler Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2 bin 373 konut ve 55 işyeri inşa edildi. 72 bin metrekarelik alanda inşa edilen Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları için toplam 760 milyon TL'lik yatırım yapıldı. Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda hak sahipleri için yapılan bin 403 konut ve 32 işyerinin kura çekimleri 31 Mart 2016'da yapılmıştı.


TAPULARI ERDOĞAN VERECEK

Hak sahiplerinin...