25 / 04 / 2024

Esenler Spor Köyü

Esenler Spor Köyü

Esenler Belediyesi, Kemer Stadı’nın yıkım çalışmalarını başlattı. Esenler, çalışmaların sonunda sadece yeni bir stadyuma değil, alana açılacak spor kompleksleriyle bir Spor Köyü'ne de kavuşacak. İşte yıkım görüntüleri ve Esenler Spor Köyü görselleri...

Tevfik Göksu: Esenler Belediyesi projeleriyle markalaşacak!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu yeni dönemde, "Huzur ve Umut Şehri" sloganıyla yürütülecek çalışmalar kapsamında ilçeyi marka şehir yapmayı hedefliyor. Esenler Spor Köyü'nü kuracaklarını söyledi...

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

Gaziantep'te 86 bin 500 metrekarelik Akkent Spor Köyü kuruldu!

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın istediği sporu yapabilmesi için 86 bin 500 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü kuruldu.

Esenler Spor Külliyesi için 25 milyon 480 TL harcanacak!

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi'nin AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Esenler İlçesi için spor külliyesi yapılacağını açıkladı. Proje için toplamda 25 milyon 480 bin TL harcanacak.

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Esenler'e Spor Külliyesi ve Spor Vadisi müjdesi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede toplam 284 bin metrekare alanda Spor Külliyesi ve Spor Vadisi projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Ümraniye’ye spor köyü müjdesi!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada önceliklerinin, ulaşım, park, yeşil alanlar, kıraathaneler ve kültür sanat olacağını söyledi. Yıldırım, “İlçede yaşayanlara hizmet verecek çok büyük bir ‘Spor Köyü’ de kuracağız” dedi.

Esenler'e Spor Külliyesi ve Spor Vadisi müjdesi!

Esenler'de hizmete açılacak olan Spor Külliyesi ve Spor Vadisi ile ilçe adeta bir 'Spor Şehri' olacak...

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Arıköy İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıköy İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Dirlik tarafından kuruldu. 

Fransa’da Alzheimer hastaları için köy yapılıyor!

Fransa’da, Alzheimer hastaları için köy inşa ediliyor. 120 hastanın kalacağı hastanede bakıcılar, gönüllüler ve bilim insanları hizmet verecek; süpermarket, kuaför, spor merkezi, lokanta ve kütüphane olacak...

Kadıköy'de en büyük problem kentsel dönüşüm!

AK Parti Kadıköy İlçe Kongresi, Kadıköy İmam Hatip Lisesi İBB 15 Temmuz Şehitler Konferans ve Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Abdi İpekçi Spor Salonu yıkımıyla asbest tehlikesi gündemde!

İstanbul’da kentsel dönüşümle birlikte ortaya çıkan asbest tehlikesi AKM’nin ardından Zeytinburnu’ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu yıkımıyla da gündeme gelmeye başladı. 

Esenler Spor Köyü Haberi

Esenler Spor Köyü


Esenler Stadyumu ile birlikte Esenler Spor Köyü’nün de çalışmaları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İBB ile ortaklaşa hayata geçirilecek projeyle Esenler Spor Köyü, toplam 200 bin metrekare alana inşa edilecek. 




Sporcu eğitim merkezi dahil, spora ve sporcuya dair her şeyin eksiksiz yer alacağı Esenler Spor Köyü’nde sosyal alanlar da unutulmadı. Çocuk parkları ve sosyal tesisleri ile tüm sporseverlere hitap edecek merkez, 7’den 77’ye spor yapmak ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen tüm vatandaşlara hizmet edecek.





Amatör kulüplere yer verilecek!


Ömrünü tamamlayan Esenler Stadı’nın yıkım çalışmalarına da başlandı. Stat, toplam 4 bin 650 metrekarelik alanda inşa edilecek. Yeni stat, 5 bin 500 seyirci kapasiteli ve FİFA normlarında olacak.  





Altında bin 500 araçlık otoparkı, 3 ayrı müsabakanın yapılabileceği kapalı spor salonuna...