19 / 04 / 2024

Esenyurt Ardınçlı Evler Mahallesi 399 ada 10 parsel imar planı onaylandı mı

Esenyurt Ardınçlı Evler Mahallesi 399 ada 10 parsel imar planı onaylandı mı

Esenyurt Ardınçlıevler Mahallesi, 399 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. İmar planı, 16 Ekim'de askıdan indirilecek.

Kira artışları ölüm riskini artırıyor! Gelirinin yarısını kiraya harcayanların ölüm ihtimali yüzde 9 daha çok!

ABD'de sürdürülen bir araştırmaya göre, gelirinin yarısını kiraya harcayan insanların ölüm ihtimalinin yüzde 9 daha çok olduğu belirlendi. İşte o araştırma ile ilgili detaylar...

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

120 yılın en şiddetli depremi: Fas depreminin ardından ağır tablo

Fas İçişleri Bakanlığı, merkez üssü Marakeş'in El-Huz bölgesinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bin 12'ye yükseldiğini açıkladı. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, depremin ardından ölü sayısının 2 bin 12'ye, yaralı sayısının ise 1404'ü ağır ol

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ne kadar oldu? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatı...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici son dönemde ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. O nedenle Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyat listesi.

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici en uygun fiyata nerede satılıyor, özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfağında çok amaçlı bir pişirici olsun isteyenler sizin için Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ürününü araştırdık ve en ucuza alacağınız yerleri listeledik. İşte fiyat listesi..

131 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik evler kaç TL? 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev sahibi olmanın hayaline tutunan Vatandaşlar, prefabrik ev modelleri ve fiyatlarını araştırıyor. Metrekare ve oda sayısı farklılık gösterebilen prefabrik evler bir ya da iki katlı olarak da inşa edilebiliyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO Esenyurt'ta yer alan arsalarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı. Peki Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Sörfçü Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerini tanıtacak!

Sörf sporunda üç kez şampiyonluk elde eden Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerinin tanıtılacağı reklam filmlerinde oynayacak. 

Alman firmaları, Beyrut Limanı yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı!

Alman firmaları 4 Ağustos 2020 tarihindeki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'na yönelik yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı.

Esenyurt Ardınçlı Evler Mahallesi 399 ada 10 parsel imar planı onaylandı mı Haberi

Esenyurt Ardınçlı Evler Mahallesi 399 ada 10 parsel imar planı onaylandı mı

Esenyurt İlçesi, Ardınçlıevler Mahallesi, 399 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dün (17 Eylül 2014 Çarşamba) ilanen askıya çıkarıldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28399 dosya numaralı imar planını 21 Temmuz 2014'te onayladı. İmar planı, 16 Ekim 2014'te askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


Plan notları!


1- Plan tasdik sınırı 399 Ada 10 Parseli kapsamaktadır.


2- Plan tasdik sınırı içerisinde kalan alan K1 (400 Kİ/HA) konut alanıdır. 


3- Açıklanmayan hususlarda meri nazım imar planı, plan notları ve meri imar yönetmeliği hükümleri geçerlidir.


Esenyurt Ardınçlıevler Mahallesi 399 ada, 10 parselin imar planını indirmek için