27 / 04 / 2024

131 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik evler kaç TL? 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…

131 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik evler kaç TL? 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev sahibi olmanın hayaline tutunan Vatandaşlar, prefabrik ev modelleri ve fiyatlarını araştırıyor. Metrekare ve oda sayısı farklılık gösterebilen prefabrik evler bir ya da iki katlı olarak da inşa edilebiliyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…



Ev sahibi olmanın hayaline tutunan Vatandaşlar, prefabrik ev modelleri ve fiyatlarını araştırıyor. Prefabrik evler, betonarme evler göre oldukça bütçe dostu. 60 yıla kadar dayanıklılık sunan bu yapılar, yeterli yalıtım sağlandığı zaman enerji bakımından verimlilik sunuyor.

Dört mevsim yaşanabilir bir hayatı ayaklar altına sunan prefabrik evlerin inşaat ve şantiye ortamı gibi gereksinimleri yok. Hızlı üretim ve teslimat fırsatlarıyla merak uyandıran prefabrik evler istenilen alana taşınabiliyor. 

131 bin TL ye sıfır ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Metrekare ve oda sayısı farklılık gösterebilen prefabrik evler bir ya da iki katlı olarak da inşa edilebiliyor. Mevcut planlara göre satın alabileceğiniz prefabrik evler olduğu gibi, evlerinizi isteklerinize göre de yaptırabilirsiniz. Son zamanlarda düşük bütçe ile ev sahibi olmayı dileyen vatandaşlar arasında oldukça popüler olan Prefabrik evlerin fiyatları 131 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…
 


Geri Dön