18 / 04 / 2024

Kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün!

Kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün!

Maketten alım yaparak riske girmek istemeyenler, kampanyaların da etkisiyle işi sağlama alıp, inşaatı bitmiş, anahtar teslimleri gerçekleştirilmiş konut projelerine yöneldi. Kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün...





Kira öder gibi ev sahibi yapıyorlar ARALARINDA Kuzu Grup'un Bahçeşehir'deki Spradon Vadi, Sinpaş GYO'nun Bosphorus City, Özyazıcı İnşaat'ın Nish Adalar, Selin Yapı'nın Rings İstanbul ve Dumankaya İnşaat'ın Ritim İstanbul gibi yapımı tamamlanan projelerin, yoğunlaşan talebi kendi projelerine çekmek için uygulamaya koydukları kampanyalarla kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor. 


Hemen teslim konutlar, projenin bitmeme riskini ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda evini alıp oturmaya başlayan tüketici, kira öder gibi konut sahibi oluyor.


MAKETTEN alım yaparak riske girmek istemeyenler, kampanyaların da etkisiyle işi sağlama alıp, inşaatı bitmiş, anahtar teslimleri gerçekleştirilmiş konut projelerine yöneldi. Bunda, yatırımcıların kendi konutlarına kira öder gibi sahip olma istekleri de etkili oldu. Projelerin yarım kalma ihtimalini de göz önünde bulunduran ve birikimlerini riske atmak istemeyen yatırımcılar, yapımı tamamlanmış ya da tamamlanma aşamasına gelmiş konutların son halini görüp, karar verme imkânı da buluyor. Bu tip konutların anında kiraya verilebilme imkânının da olması, önemli rol oynuyor. 


Seda Tabak/ Sabah Gazetesi 


Geri Dön