16 / 04 / 2024

85 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 24 Ağustos 2022 fiyat listesi…

85 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 24 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev sahibi olmak isteyenler, prefabrik ev fiyatlarını yakından takip ediyor. Çevre dostu olmaları ile pek çok kişinin ilgisini çeken prefabrik evlerin fiyatları 85 bin TL’den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 24 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Ev sahibi olmak isteyenler, prefabrik ev fiyatlarını yakından takip ediyor. Çevre dostu olmaları ile pek çok kişinin ilgisini çeken prefabrik evler çok yüksek ısı, ses yalıtım verimliliği sağlıyor. Prefabrik evler tek katlı ve çok katlı seçenekleri ile neredeyse her zevke uyum sağlayacak biçimde üretiliyor. Prefabrik evler, her mevsim içinde yaşanabilir bir yaşam fırsatı sunuyor. Prefabrik evler, şantiyeye ihtiyaç duymuyor.

95 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 15 Ağustos 2022 fiyat listesi…Hızlı üretim ve teslimat seçenekleriyle cazip bir seçenek olan, prefabrik evler istenilen yere taşınabiliyor. Ev sahibi olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını merak ediyor. Prefabrik evler betonarme bir eve göre çok daha ekonomik. 60 yıla kadar dayanıklılık sunan pefabrik evlerin fiyatları 85 bin TL’den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 24 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön