25 / 04 / 2024

135 bin TL’ye ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi…

135 bin TL’ye ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Son dönemde düşük bütçe ile ev sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlar arasında oldukça popüler olan Prefabrik evlerin fiyatları 135 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi…



Ev sahibi olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını merak ediyor. Prefabrik evler, betonarme evler göz önüne aldığında oldukça bütçe dostu. 60 seneye kadar dayanıklılık sağlayan bu yapılar, yeterli yalıtım yapıldığı zaman enerji bakımından verimlilik sunuyor.

115 bin TL’ye düşlerinizin evi sizin olacak! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...Dört mevsim yaşanabilir bir hayat sunan prefabrik evler, inşaat ve şantiye ortamı olmadan üretilebiliyor. Hızlı üretim ve teslimat fırsatları ile merak uyandıran prefabrik evler istenilen mekana taşınabiliyor. 

Metrekare ve oda sayısı değişiklik gösterebilen prefabrik evler tek ya da iki katlı olarak da inşa edilebiliyor. Mevcut planlara göre satın alabileceğiniz prefabrik evler bulunduğu gibi, evlerinizi isteklerinize göre de ürettirebilirsiniz. Son dönemde düşük bütçe ile ev sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlar arasında oldukça popüler olan Prefabrik evlerin fiyatları 135 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi…


Geri Dön