25 / 04 / 2024

115 bin TL’ye düşlerinizin evi sizin olacak! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

115 bin TL’ye düşlerinizin evi sizin olacak! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Az bir bütçe ile ev sahibi olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını merak etmeye başladı. Betonarme evlere oranla çok daha uygun fiyatlı olan prefabrik evlerin fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi…



Az bir bütçe ile ev sahibi olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını merak etmeye başladı. Prefabrik evler, betonarme evlere oranla çok daha uygun fiyatlı. 60 seneye kadar dayanıklılı olan bu yapılar, yeterli yalıtım uygulandığı zaman enerji bakımından verimlilik sunuyor.

85 bin TL'ye sıfır ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...Her mevsimde içinde yaşanabilir bir hayatı ayaklarınız altına seren prefabrik evler, inşaat ve şantiye ortamına ihtiyaç duymuyor. Hızlı üretim ve teslimat imkanları ile kolaylık sağlayan prefabrik evler istenilen mekana taşınabiliyor. 

Oda sayısı ve metrekare olarak değişebilen prefabrik evler tek veya çift olarak da üretilebiliyor. Mevcut planlara göre satılan prefabrik evler olduğu gibi, kişilerin isteklerine göre imal edilen prefabrik evler de bulunuyor. Son dönemde herkesin araştırma konusu olan Prefabrik evlerin fiyatları 115 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi…


Geri Dön