25 / 04 / 2024

118 bin TL’ye ev sahibi olmak imkansız değil! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 10 Ağustos 2022 fiyat listesi....

118 bin TL’ye ev sahibi olmak imkansız değil! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 10 Ağustos 2022 fiyat listesi....

Düşük bir bütçeyle düşlerinin evine sahip olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi…



Düşük bir bütçeyle düşlerinin evine sahip olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Prefabrik evler, betonarme evlere göre daha uygun fiyatlı. 60 seneye kadar dayanıklılık sağlayan prefabrik evler,  yeterli yalıtım uygulandığı zaman enerji bakımından verimlilik sağlıyor.

85 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı! 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...Her mevsimde içinde yaşanabilir bir hayat sunan prefabrik evler, inşaat ortamına ihtiyaç duymuyor. Hızlı üretim ve teslimat fırsatlarıyla kolaylık sağlayan prefabrik evler istenilen mekana taşınabiliyor. 

Oda sayısı ve metrekare olarak değişiklik gösterebilen prefabrik evler tek veya çift olarak da yapılabilmektedir. Mevcut planlara göre satılan prefabrik evler olduğu gibi, kişilerin isteklerine göre imal edilen prefabrik evler de bulunuyor. Son dönemde herkesin araştırma konusu olan Prefabrik evlerin fiyatları 118 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi…


Geri Dön