26 / 04 / 2024

126 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 14 Ağustos 2022 fiyat listesi…

126 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 14 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev sahibi olmanın hayaline tutunan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını merakla araştırıyor. Prefabrik evler, betonarme evler göz önünde bulundurulduğunda oldukça bütçe dostu. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi…



Ev sahibi olmanın hayaline tutunan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını merakla araştırıyor. Prefabrik evler, betonarme evler göz önünde bulundurulduğunda oldukça bütçe dostu. 60 yıla kadar dayanıklılık sunan bu yapılar, yeterli yalıtım yapıldığı zaman enerji bakımından verimlilik sağlıyor.

Dört mevsim yaşanabilir bir hayat sağlayan prefabrik evler, inşaat ve şantiye ortamına gerek duymuyor. Hızlı üretim ve teslimat imkanlarıyla ilgi çeken prefabrik evler istenilen alana taşınabiliyor. 

118 bin TL’ye ev sahibi olmak imkansız değil! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 10 Ağustos 2022 fiyat listesi....

Metrekare ve oda sayısı farklılık gösterebilen prefabrik evler tek veya iki katlı olarak da inşa edilebiliyor. Mevcut planlara göre satın alabileceğiniz prefabrik evler olduğu gibi, evlerinizi isteklerinize göre de yaptırabilirsiniz. Son zamanlarda düşük bütçe ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar arasında oldukça popüler olan Prefabrik evlerin fiyatları 126 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi…


Geri Dön