19 / 04 / 2024

89 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev ne kadara mal olur? 8 Ağustos 2022 fiyat listesi… 

89 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev ne kadara mal olur? 8 Ağustos 2022 fiyat listesi… 

Uygun fiyatlı bir eve sahip olmanın hayalini kuran vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Prefabrik ev, betonarme evden daha uygun fiyatlı üstelik 60 yıla kadar dayanıklı. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2022 fiyat listesi…



Uygun fiyatlı bir eve sahip olmanın hayalini kuran vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Prefabrik ev, betonarme evden daha uygun fiyatlı üstelik 60 yıla kadar dayanıklı. Prefabrik evler,  yeterli yalıtım sağlandığında enerji bakımından verimlilik sağlıyor.

85 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi!

Her mevsim yaşayabileceğiniz yaşanabilir olan prefabrik evler, inşaat ortamı gerektirmiyor. Hızlı üretim ve teslimat imkanlarına sahip prefabrik evler istenilen mekana taşınabilmektedir. Oda sayısı ve metrekare olarak farklılık gösterebilen bu yapı tek veya iki katlı olarak da yapılabilmektedir. Mevcut plana göre satılan prefabrik evler, ayrıca kişilerin isteklerine göre imal edilebilmektedir. Son dönemde yükselişe geçen Prefabrik evlerin fiyatları 89 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2022 fiyat listesi…


Geri Dön