19 / 04 / 2024

esenyurt Arena Nüans

esenyurt Arena Nüans

Pusula Yaşam Alanları Yapı İnşaat, Arena Nüans projesi için düğmeye bastı. Projede 236 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Nüans Emlak Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nüans Emlak Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nüans Emlak Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO Esenyurt'ta yer alan arsalarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı. Peki Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Aspendos Arena’nın arazisi yeniden mahkemelik oldu!

Antalya Serik'te belediyenin mühürlenen ve kaçak yapılaşma sebebiyle verdiği para cezası ve yıkım kararları, mahkeme tarafından da onaylanan Aspendos Arena'nın yer aldığı arazi, yeniden mahkemelik oldu. 

Nüans Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Nüans Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Gülsün Aygün ve Şenol Barut ortaklığında kuruldu.

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Özdemir tarafından kuruldu.

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Aspendos Arena'nın kaldırılmamasını istiyor! 

Anadolu Ateşi Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan, "Aspendos Arena'nın kurulu olduğu arazisinin sahibinin uzlaşmaz tutumu nedeniyle kira görüşmelerinde tıkanma noktasına geldik. Onları da anlayışla karşılıyoruz, kendi arazileri. Arsa sahibi tarafından hiçbir önerimize olumlu yaklaşılmadı" dedi...

Arena Nüans projesi geliyor! Yeni proje!

Pusula Yaşam Alanları Yapı İnşaat, Arena Nüans projesi için düğmeye bastı. Projede 236 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

Dönerciye Esenyurt Meydanı'nında arsa sattılar!

Kamyonetini mobil döner aracına çeviren 67 yaşındaki İbrahim İhsan Kutnak, 3 kişi tarafından dolandırıldı. Esenyurt Meydanı’nı satın almak için 100 bin TL ödeyen İbrahim İhsan Kutnak (67) işin peşini bırakmadı.

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi Nuri Mustafa Göbel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk Telekom Arena'nın yanına basketbol salonu inşa edilecek!

Başkan Dursun Özbek, Başbakan Binali Yıldırım'ın TT Arena'nın üst kullanım hakkının 49 yıllığına G.Saray'a verilmesini onayladığı bildirildi. Aslan bunun yanında basketbol salonu için de onay aldı.

esenyurt Arena Nüans Haberi

esenyurt Arena Nüans

Pusula Yaşam Alanları Yapı İnşaat, Arena Nüans projesi için start verdi. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilecek proje 22 milyon 252 bin TL'ye mal olacak.

Esenyurt Arena Nüans projesinde 236 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak. Proje Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 2289 Sk. No/9 F21D23C2A Pafta 604 Ada 8 Parselde inşa edilecek.

Arsa alanı 7 bin 308 metrekare olarak belirlenen Arena Nüans projesi 2 blok halinde inşa edilecek. Planlanan projede bloklar 3 bodrum kat olacak şekilde, zemin + 11 normal katlı olarak planlandı.

Arena Nüans projesi toplamda 1700 metrekare zemin oturum alanında, A ve B olmak üzere 2 blok olacak. A blok 2 bodrum kattan oluşuyor, dükkanlar 1. Bodrum katta yer alıyor. B blok 3 bodrum kattan oluşup, dükkanlar zemin kat...