28 / 03 / 2024

esenyurt arsa kavgası

esenyurt arsa kavgası

İstanbul Esenyurt'ta daha önceden arsa anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan akrabalar arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti. 

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, İstanbul'da 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirimle satıyor!

Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Atlas Sanayi Sitesi Esenyurt'ta yükseliyor! Son 14 dükkan! Yarısı Peşin kalanı vade farksız taksitle!

Atlas Sanayi Sitesi 17 bin 508 metrekare arsa üzerinde Esenyurt'ta yükseliyor. Toplamda 30 adet dükkandan oluşan bu projeden 14 dükkan yarısı peşin kalanı vade farksız taksitle satılıyor. Peki Atlas Sanayi Sitesi dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Reysaş GYO Esenyurt'taki deposunu 20 milyon TL bedelle kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan İstanbul Esenyurt'taki 2642 ada 1 parselde yer alan 21 bin 536 metrekarelik arsa CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş'ye 20 milyon TL+KDV bedelle kiraya verildi. 

Kale34 Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arsa Şubesi açıldı!

Kale34 Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arsa Şubesi  Esenyurt’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından açıldı.

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

Esenyurt'ta arazi kavgası: 1 ölü! 

İstanbul Esenyurt'ta daha önceden arsa anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan akrabalar arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti. 

Rize'de arsa kavgası! Amca yeğenini öldürdü!

Rize Güneysu'da tartıştığı aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni Hasan Arıcı’yı (32) tabancayla başından vurup öldüren Hasan Arıcı'nın, yeni ev inşaatına başlayan yeğenini, arsasına birkaç metre müdahale ettiği için öldürdüğü iddia edildi.

Sultangazi'de paşa torunları ve mahalle sakinleri arasında arsa kavgası!

Çanakkale Savaşı'nın başarılı komutanlarından biri olan Mehmet Esat Bülkat'ın torunları olduğunu iddia eden üç kişi Sultangazi'ye bağlı Merkez Habibler Mahallesi'nin 48 milyon metrekarelik alanda hakları olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Konya'daki arsa kavgasında iki kişi yaralandı!

Konya Selçuklu ilçesi Horuzluhan Mahallesi'ndeki tarla kavgasında iki kişi yaralandı...

Esenyurt'ta 41.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, Esenyurt İlçesi, Yakuplu Mahallesi'nde bulunan boş arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 41 milyon 666 bin 782 TL olarak belirlendi. 

Esenyurt'ta 41.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, Esenyurt İlçesi, Yakuplu Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 41 milyon 666 bin 782 TL olarak belirlendi.

esenyurt arsa kavgası Haberi

esenyurt arsa kavgası

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde arsa anlaşmazlığı nedeniyle husümetli olan akrabalar arasında çıkan kavga kanlı sonuçlandı. Kavga sonucu bir kişi hayatını kaybederken olaya karışan şahıslar tutuklandı. 

Sabah'ta yer alan habere göre; olay Esenyurt Hürriyet Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde 18 Şubat tarihinde yaşandı. İddiaya göre, Doğan P. isimli şüpheli akşam saat 20.00 sıralarında önceden aralarında husumetlisi olduğu öğrenilen Gürsel Gürbüz'ün evinin önüne gitti. Bir süre otomobili ile Gürbüz'ün evinin dolanarak keşif yaptı. 

Gürbüz evinden işine gitmek üzere yola çıktığı esnada, Doğan P. otomobilinin içerisinden yanında bulunan tabanca ile Gürbüz'e ateş etti. Şüpheli olaydan hemen sonra olay yerinden hızlıca kaçtı.Çevrede oturan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralı olarak hastaneye kaldıran Gürbüz hastanede hayatını kaybetti.

Adana'da arazi...