18 / 04 / 2024

Rize'de arsa kavgası! Amca yeğenini öldürdü!

Rize'de arsa kavgası! Amca yeğenini öldürdü!

Rize Güneysu'da tartıştığı aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni Hasan Arıcı’yı (32) tabancayla başından vurup öldüren Hasan Arıcı'nın, yeni ev inşaatına başlayan yeğenini, arsasına birkaç metre müdahale ettiği için öldürdüğü iddia edildi.



Rize Güneysu'da tartıştığı aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni Hasan Arıcı’yı (32) tabancayla başından vurup öldürdükten sonra cesedini ormanlık alana gömdüğü ortaya çıkan Hasan Arıcı (52), tutuklandı. Hasan Arıcı'nın, yeni ev inşaatına başlayan yeğenini, arsasına birkaç metre müdahale ettiği için öldürdüğü iddia edildi. Arıcı’nın cenazesi, tamamlayamadığı inşaat halinde bulunan evinin bahçesine gömüldü. Cenazeye katılanlar ‘Evi mezarı oldu’ yorumları yaptı. 

Rize de arsa kavgası! Amca yeğenini öldürdü!

Olay, önceki gün Güneysu ilçesi Yeşilyurt köyünde yaşandı. Hasan Arıcı ile aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan Arıcı, yeğenine tabancayla ateş etti. Başından vurulan Arıcı yaşamını yitirdi. Hasan Arıcı, yeğeninin cesedini ormanlık alana gömdü. Olaydan bir gün sonra pişman olduğunu söyleyen amca Hasan Arıcı, jandarmaya giderek suçunu itiraf etti.

Hasan Arıcı'nın ifadesine göre bölgeye giden ekipler, yeğeninin toprağa gömülü cesedini çıkardı. Yeğen Hasan Arıcı'nın cenazesi, otopsi için Rize Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Gözaltına alınan Hasan Arıcı da sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine konuldu.

Rize de arsa kavgası! Amca yeğenini öldürdü!

BİRKAÇ METRELİK ARAZİ TARTIŞMASI

Hayatını kaybeden Hasan Arıcı'nın daha önce İstanbul’da yaşadığı, anne ve babasını bir süre önce kaybedince de köyüne geri döndüğü kaydedildi. Bir süre babasının da evi olan, amcasının yaşadığı evde misafir kalan Hasan Arıcı'nın kendisine ev yapmaya karar verdiği, daha sonra da amcasının onayıyla inşaata başladığı kaydedildi. Ancak amca Hasan Arıcı ile kendi arazisine müdahale ettiğini öne sürdüğü yeğeni arasında zaman zaman kavgaya varan tartışmalar yaşandığı kaydedildi. Son tartışmada ise Hasan Arıcı'nın yeğenini öldürdüğü ortaya çıktı.

Ölen Hasan Arıcı’nın olaydan kısa bir süre önce evin inşaatının fotoğraflarını sosyal medyada ‘Evim bitmek üzere, yaza kadar çıkarım evime’ sözleriyle paylaşmıştı.

'EVİ MEZARI OLDU' YORUMLARI YAPILDI

Hasan Arıcı için Yeşlilyurt köyünde cenaze namazı kılındı. Arıcı’nın cenazesi kılınan namaz sonrasında inşaat halinde bulunan evinin bahçesine defnedildi. Cenazeye katılanlar, “Evi mezarı oldu’ yorumunu yaptı.


Geri Dön