19 / 04 / 2024

Rize arsa cinayeti

Rize arsa cinayeti

Rize Güneysu'da tartıştığı aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni Hasan Arıcı’yı (32) tabancayla başından vurup öldüren Hasan Arıcı'nın, yeni ev inşaatına başlayan yeğenini, arsasına birkaç metre müdahale ettiği için öldürdüğü iddia edildi.

O ilde 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla iş yeri ve arsa satılıyor! İhale günü açıklandı! 

Rize Ardeşen Belediye Başkanlığı, Rize ili, Ardeşen ilçesi, Cumhuriyet ve Merkez mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 9 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

Rize'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Rize 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Rize Merkez Gülbahar mahallesinde bulunan 2.629,32 metrekarelik çay bahçesini satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 389 bin 135 TL olarak belirlendi. 

Rize'de arsa kavgası! Amca yeğenini öldürdü!

Rize Güneysu'da tartıştığı aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni Hasan Arıcı’yı (32) tabancayla başından vurup öldüren Hasan Arıcı'nın, yeni ev inşaatına başlayan yeğenini, arsasına birkaç metre müdahale ettiği için öldürdüğü iddia edildi.

Rize'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Rize 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Merkez'de bulunan 477 ada 5 sayılı parselin tapuda alanını 6 milyon 956 bin 505 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 28 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Rize'de 300 metrekare arsa 5,5 milyon liraya satışa çıkarıldı!

Çayeli Belediyesine ait ilçe merkezindeki üzerinde 2 katlı iş yeri binasının yer aldığı 300 metrekare arsa 5 milyon 500 bin TL'ye ihale ile satışa çıkarıldı.

Bu ilçede arsa fiyatları İstanbul Boğazı ile yarışıyor!

Rize Çayeli'de, 300 metrekarelik arsa ve üzerindeki 2 katlı bina, belediye tarafından 5,5 milyon TL'ye satılıyor. Arsa ve binaya biçilen değerin İstanbul Boğazı'ndaki yalı fiyatlarıyla denk olduğu söyleniyor...

Rize Çayeli'de 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çayeli Belediye Başkanlığı, Rize Çayeli'nde yer alan arsayı 5 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Rize'deki riskli binaya demir direk önlemi!

Rize'de 3 katlı binanın yıkımı esnasında hemen yanında bulunan 6 katlı apartman eğildi. Arsa sahibi ise 3 demir direk yerleştirerek eğimli binanın yıkımını engellemeye çalıştı. 

Rize Hemşin Hükümet Konağı'nın inşaatı başladı!

İl Özel İdaresi'ne ait olan 1.850 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilecek Rize Hemşin Hükümet Konağı'nın inşaatına başlandı. Binanın Temmuz 2018'de hizmete açılması bekleniyor.

Rize Salarha Vadisi’ne şehir hastanesi önerisi!

Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye genelinde modern ve 5 yıldız konforunda kurulmasını planladığı Şehir Hastanelerinden birinin inşa edileceği Rize’de yer için Salarha Vadisi’nden 120 ila 200 dönümden oluşan 4 alternatifli arsa önerisi geldi.

Rize'de icradan 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Rize İcra Dairesi, Rize İyidere İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış bedeli 3 milyon 730 bin TL'ye satışa çıkarıldı.

Rize'de taşkın koruma projesi tartışma yarattı!

Rize’nin Çayeli İlçesi Senoz Vadisi’nde Uzundere Deresi üzerinde Devlet Su İşleri tarafından yaptırılan taşkın koruma projesi tartışma yarattı. Senoz Derneği, DSİ’yi bir şahsa dere yatağından arsa kazandırmakla suçladı, DSİ ise bu iddiayı reddetti.

Rize Merkez'de 3.8 milyon TL'ye satılık bina ve arsa!

Rize Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Rize Merkez'de bulunan bina ve arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 3 milyon 859 bin 270 TL olarak belirlendi.

Rize arsa cinayeti Haberi

Rize arsa cinayeti

Rize Güneysu'da tartıştığı aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni Hasan Arıcı’yı (32) tabancayla başından vurup öldürdükten sonra cesedini ormanlık alana gömdüğü ortaya çıkan Hasan Arıcı (52), tutuklandı. Hasan Arıcı'nın, yeni ev inşaatına başlayan yeğenini, arsasına birkaç metre müdahale ettiği için öldürdüğü iddia edildi. Arıcı’nın cenazesi, tamamlayamadığı inşaat halinde bulunan evinin bahçesine gömüldü. Cenazeye katılanlar ‘Evi mezarı oldu’ yorumları yaptı. 

Olay, önceki gün Güneysu ilçesi Yeşilyurt köyünde yaşandı. Hasan Arıcı ile aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan Arıcı, yeğenine tabancayla ateş etti. Başından vurulan Arıcı yaşamını yitirdi. Hasan Arıcı, yeğeninin cesedini ormanlık alana gömdü. Olaydan bir gün sonra pişman olduğunu söyleyen amca Hasan Arıcı, jandarmaya giderek suçunu itiraf etti.

Hasan Arıcı'nın ifadesine göre bölgeye giden ekipler,...