29 / 03 / 2024

Esenyurt Doğan Araslı imar durumu

Esenyurt Doğan Araslı imar durumu

İstanbul Esenyurt ilçesi Doğan Araslı Cumhuriyet Meydanı Revize 4 Yol Kavşak Uygulama Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Esenyurt yol kavşak projesi imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkarılan Esenyurt Doğan Araslı Cumhuriyet Meydanı Revize 4 Yol Kavşak Uygulama Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı 20 Temmuz'da askıdan inecek...

Esenyurt Doğan Araslı Cumhuriyet Meydanı imar planı tadilatı askıda!

Esenyurt Doğan Araslı Cumhuriyet Meydanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 20 Nisan 2015 tarihinde onayladığı plan 20 Temmuz'da askıdan inecek.

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Doğan tarafından kuruldu.

Meydan Ardıçlı'da teslimler Eylül'de!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinin ilk etabı tamamlanıyor. Projenin ilk teslimleri Eylül ayında yapılacak. 

Meydan Ardıçlı'da ön satışlar başladı!

Özyurtlar Holding'in Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı Merkez Caddesi üzerinde hayata geçirdiği Meydan Ardıçlı'da ön satışlar başladı.

Özyurtlar Meydan Ardıçlı Projesi fiyat!

Meydan Ardıçlı Evleri İstanbul Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirildi. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan projede teslimler 36 ay sonra yapılacak...

By Doğan Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Doğan Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Arefe Kaya tarafından 30 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Onur Doğanay İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Doğanay İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Doğanay tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

ACR Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

ACR Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Kadir Güneş Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 17 Kasım'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda açıldı.

Esenyurt yol kavşak projesi imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Esenyurt ilçesi Doğan Araslı Cumhuriyet Meydanı Revize 4 Yol Kavşak Uygulama Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Esenyurt Doğan Araslı imar durumu Haberi

Esenyurt Doğan Araslı imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Haziran 2015 tarihinde askıya çıkarılan Esenyurt Doğan Araslı Caddesi - Kıraç Esenyurt Yolu Balıklı Yolu Caddesi Kesişim ( Doğan Araslı Cumhuriyet Meydanı ) Revize 4 Yol Kavşak Uygulama Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.04.2015 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan iniyor.



İmar planı için...