25 / 04 / 2024

esenyurt eylem

esenyurt eylem

Esenyurt’ta yer alan bir inşaat projesinden satın aldıkları evlerin inşaatının durdurulmasından dolayı mağdur olduklarını belirten bir grup kişi eylem yaptı. 

Ukracity mağdurları Esenyurt'ta çadır kuruyor!

Ukracity'nin devir çalışmaları sürerken sessiz kalmayı seçen ve inşaat mağdurlarının gerçekleştirdiği taksim eylemine katılmayan Ukra mağdurları devir sürecinin yavaş ilerlemesi nedeniyle sessizliğini bozdu ve yeni eylem kararı aldı...

Esenyurt'ta dairelerini alamayan vatandaşlar eylem yaptı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşen mağdur vatandaşlar, dairelerinin teslim edilmesini istedi. Talatpaşa Mahallesi Pazaryolu Caddesi üzerinde bir inşaat firmasından 240 daire satın alan vatandaşlar, dairelerini alamıyor..

Beylikdüzü ve Esenyurt mağdurları yeni eyleme hazırlanıyor!

Ukra City mağdurlarının yaptığı eylem büyük yankı uyandırmıştı. Eylemin yankıları sürerken Beylikdüzü ve Esenyurt mağdurları yeni eylem hazırlığına başladı. 7 Mart günü Taksim'de eylem yapacak mağdurlar seslerini duyurmak istiyor....

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

Konut mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut satış vaadiyle dolandırılan konut mağdurlarıyla bir araya geldi.

Innovia 4 mağdurları 2 Şubat'ta eylem yapacak!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini Eylül 2018'de durdurmuştu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 2 Şubat tarihinde Cevizlibağ'daki Yeşil Holding önünde eylem yapacak.

Esenyurt mağdurlarından eylem!

Esenyurt’ta yer alan bir inşaat projesinden satın aldıkları evlerin inşaatının durdurulmasından dolayı mağdur olduklarını belirten bir grup kişi eylem yaptı. 

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Esenyurt konut mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta 2010 yılında mağdur edilen vatandaşlar birleşti ve bugün eylem yaptı. Eylemde engelli kontenjanında ev alan Tuncay K. isimli bir kişi inşaatın en üst katına çıkarak sesini duyurmaya çalıştı.

Samsun Towers mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ersa İnşaat imzası taşıyan Samsun Towers'ın mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. Orhan Gencebay'ın oynadığı reklamlarla dikkat çeken Samsun Towers projesinde 1.600 konut bulunuyor.

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Makromtek Esenyurt mağdurları proje inşaatında!

Makromtek Esenyurt mağdurları projenin inşaatına giderek, dairelerin kapılarını taktı. Mağdurlar en son 17 Şubat 2016'da bir araya gelip eylem gerçekleştirmişti.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları bugün saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yaptı.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları yarın eylem yapacak!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları kendilerinden 30 milyon TL'ye yakın para toplandığını ve ortada projelerin olmadığını söyledi. Mağdurlar yarın saat 13:00'te eylem yapacak.

İnşaat mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

2016'nın ilk ayında sessizliklerini bozarak eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları yeni yılın ilk eylemini dün saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirdi. Makrom mağdurlarına diğer inşaat firmaları mağdurlarından da destek geldi.

esenyurt eylem Haberi

esenyurt eylem

Esenyurt'taki şantiye alanında toplanan yaklaşık 300 kişilik grup, sloganlar atarak firma sahibini protesto etti. Ayrıca yetkililere seslenen mağdurlar, mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini istediklerini belirttiler. 

Aydınlık Gazetesi'nde yer alan habere göre inşaatlardan birine çıkan bir kişiyi polis ekipleri aşağı inmesi için ikna etmeye çalıştı. Bir türlü ikna olmayan vatandaşın dalgın bir anından faydalanan ekipler, onu yakalayarak aşağı indirdi. Adı öğrenilemeyen vatandaş, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Vatandaş, polis tarafından götürülürken, ‘’Ben evimi istiyorum başka bir şey değil. Herkes evinin peşinde burada’’ şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu arada tedbir amaçlı olarak inşaat alanında ambulans ve itfaiye ekipleri hazır bekledi.Projede mağdur olduğunu iddia eden vatandaşlardan biri, "Mağdurlarız, burada 4-5 bin aile mağdur. 2012 yılında bize sunulan projeyi bizler maket üzerinden kabul ettik. Bizleri...