18 / 04 / 2024

Esenyurt NLogo teslim tarihi

Esenyurt NLogo teslim tarihi

Özyurtlar Nlogo Residence satış ofisi ile 0850 460 90 97 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede teslimlerin Haziran 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Esenyurt Nlogo ev fiyatları!

Esenyurt Nlogo ev fiyatları 171 bin liradan başlıyor. Özyurtlar İnşaat projesi Esenyurt Nlogo Evleri'nde yüzde 25 peşinatla sonra 60 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

Esenyurt Nlogo'da 48 ay 0 faizle! 129 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 129 bin TL'den başlangıç gösterdiği Esenyurt Nlogo projesinde 48 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Proje kapsamında daire seçenekleri stüdyodan 3+1'lere kadar farklılık gösteriyor.

Esenyurt Nlogo'da ikinci etabın yarısı satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesinde ikinci etabın yarısı 1 ayda satıldı. 5 Mart'ta resmi satışların başlatıldığı etap 48 ay sıfır faiz seçeneğiyle satışa sunuldu.

Esenyurt NLogo projesinde 79 bin TL'ye! 24 ay sonra teslim!

Esenyurt'ta yer alan NLogo projesindeki dairelerin fiyatları 79 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 24 ay sonra ilk etabın teslim edileceği projedeki daireler stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1'lerden oluşuyor

Reyseş Esenyurt'taki deposunu CarrefourSa'ya teslim etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt'taki deposunun 29 bin 494 metrekarelik alanını müşterisi CarrefourSa'ya teslim etti.

Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi!

Mavera Sefa Evleri kişiye özel ödeme seçenekleriyle İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Peki Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi ne zaman?

Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi!

Nidya Tower projesi toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi!

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından 27 blok olarak hayata geçirildi. Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı projesinde 15 Ekim'e kadar sürecek avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi!

9 blok şeklinde yükselen Esenyurt Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 daire ve 18 ticari birimden meydana geliyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

Esenyurt Bizim Evler Ardıçlı teslim tarihi!

Toplam 275 konut ve 18 ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. İşte Esenyurt Bizim Evler Ardıçlı teslim tarihi...

Self İstanbul Esenyurt teslim tarihi!

Toplam 609 konut ve 58 dükkandan meydana gelen Self İstanbul Esenyurt projesi Karden İnşaat imzası taşıyor. İşte Self İstanbul Esenyurt teslim tarihi...

Hep İstanbul Esenyurt ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Hep İstanbul Esenyurt projesinde daire fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Hep İstanbul Esenyurt ne zaman teslim?

Esenyurt Gümüş Panorama teslim tarihi!

Esenyurt Gümüş Panorama teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirtiliyor. Gümüş Panorama'da 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Esenyurt Almina Tower teslim tarihi!

Esenyurt Almina Tower teslim tarihi Ağustos 2018 yılı olarak belirtiliyor. Almina Tower satış fiyatları 199 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Nlogo İstanbul'da 0,70 faizle!

Nlogo İstanbul, Özyurtlar İnşaat tarafından 3 etap halinde hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 2 bin 679 daire ve 100'den fazla ticari birim yer alıyor.

Esenyurt NLogo teslim tarihi Haberi

Esenyurt NLogo teslim tarihi

Nlogo İstanbul'da daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede 48 ay vade farksız taksit fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. 


Özyurtlar Nlogo Residence satış ofisi ile irtibata geçmek için 0850 460 90 97 telefon numarasını arayabilirsiniz. 7 bloktan oluşan projede 2 bin 679 daire ve 100'den fazla dükkan bulunuyor. 


Nlogo İstanbul Konutları Özyurtlar İnşaat tarafından, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Projenin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanması öngörülüyor. 


Nlogo Esenyurt'ta 1+0 konut fiyatları 139 bin TL, 1+1 konut fiyatları 209 bin TL, 2+1 konut fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Nlogo İstanbul Evleri hamam, yürüyüş parkurları, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu ve sinema salonu gibi sosyal yaşam alanlarına sahip. 


Esenyurt Nlogo...