19 / 04 / 2024

esenyurt rüya yaşam evleri fiyat

esenyurt rüya yaşam evleri fiyat

Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği Esenyurt Rüya Yaşam Evleri fiyat bilgileri dairenin katı, alanı ve tipine göre değişiklik gösteriyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta konumlanıyor...

Rüya Yaşam Evleri örnek daire!

Rüya Yaşam Evleri örnek daire bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Pusula İnşaat' ın Rüya Yaşam Evleri projesinde yer alan daireler 64 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Rüya Yaşam Evleri nerede?

Pusula İnşaat çalışması ile yükselen Rüya Yaşam Evleri nerede? sorusunu yanıtını haberimizde inceleyebilirsiniz...

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Esenyurt Belediyesi'nden Van'a kültür ve yaşam merkezi!

Van'da İstanbul'un Esenyurt Belediyesinin "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında yaptıracağı kültür ve yaşam merkezi ile parkın temeli atıldı

Zehnder’in Charleston radyatörleriyle yaşam alanları renkleniyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan ve İsviçre kalitesini Türkiye’ye getiren ithal radyatör markası Zehnder Grup’un 700 farklı renk ve yüzey kaplama seçeneği sunan Charleston radyatörü, yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Arif Emecen ile birlikte Yaşam ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu, Çakır "Yaşam ve Spor Merkezi Türkiye'ye örnek olacak" dedi

Diyarbakır yaşam endeksi sıralamasında 75'inci!

Diyarbakır, yaşam endeksinde iller sıralamasında 75. sırada yer aldı. Türkiye’de ilk sırayı Isparta, son sırayı Muş aldı. Diyarbakır, alt yapı hizmetlerine erişimde 29. sırada yer alırken, yaşam memnuniyeti endeksi sıralamasında ise 79. sırada yer aldı.

Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi'nin temel atma töreninden önce inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Bakgör Yaşam 6'da örnek daireler hazır!

Tamamı beyaz eşyalı ve tamamı 3+1 daire BURSA'da hayata geçirilen Bakgör Yaşam Evleri 6 projesinin tamamı 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim!

Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 852 04 04 olarak belirlendi. Esenyurt Gül Park Yaşam projesinin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Esenyurt Rüya Prestij Suit iletişim!

Esenyurt Rüya Prestij Suit iletişim için 0212 854 11 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje 8 bin 43 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Rüya Prestij Suit satılık!

Toplam 260 adet daireden meydana gelen proje tek blok şeklinde yükseliyor. Esenyurt Rüya Prestij Suit satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişik şekilde dizayn edildi.

Pusula İnşaat Rüya Konakları'nın tadilat ruhsatını aldı!

Pusula İnşaat Rüya Konakları'nın tapularını 2014 Aralık ayından itibaren dağıtmaya başladı İnşaatının yüzde 95'inin tamamlandığı Esenyurt Rüya Konakları'nda anahtar teslimlerin 30 Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor.

Gül Park Yaşam Evleri'nde 60 ay sıfır faiz imkanı!

Gül Yapı, Esenyurt’ta inşa ettiği Gül Park Yaşam projesinde faizi sıfırladı. Projede yer alan yıl sonu kampanyası dahilinde 60 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

Rüya Yaşam Evleri Esenyurt fiyat!

İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu ve İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Rüya Yaşam Evleri Esenyurt fiyat bilgisi...

esenyurt rüya yaşam evleri fiyat Haberi

esenyurt rüya yaşam evleri fiyat

Dairelerin alanlarının 32 metrekare ile 122 metrekare arasında değiştiği Esenyurt Rüya Yaşam Evleri fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


14 katlı 2 blok halinde yükselen Rüya Yaşam Evleri, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. Pusula İnşaat imzasıyla inşa edilen proje, Marmara Park AVM'ye 1 kilometre mesafede konumlanıyor.


İçerisinde; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Esenyurt Rüya Yaşam Evleri fiyat listesi dairenin alanı, katı ve konumuna göre değişiyor. 


Rüya Yaşam Evleri Esenyurt projesinde; cafe, banka, açık / kapalı kapalı otopark, fitness center, yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Toplam 228 adet daireden meydana gelen Esenyurt Rüya Yaşam Evleri fiyat bilgileri kapsamında projede yer alan dairelerin...