28 / 03 / 2024

esenyurt sağlık kent projesi

esenyurt sağlık kent projesi

Sağlık Kent satılık daire fiyatları kapsamında konut 120 bin TL ile 280 bin TL arasında değişiyor. Banka kredisi kullanılabilen Esenyurt Sağlık Kent projesinde konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor...

Sağlık Kent daire fiyatları!

Sağlık Kent daire fiyatları kapsamında konutlar 120 bin TL'den başlayarak, 280 bin TL'ye kadar yükseliyor. Esenyurt Sağlık Kent Evlerinde yer alan dairelerin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Esenyurt Sağlık Kent projesinde 3+1'ler 160 bin TL'ye!

Dairelerin 120 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunulduğu Sağlık Kent projesi, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Balkan Manap tarafından kuruldu.

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed Baharetha Emad Musa I.H. Imad Jamal    Ahmed tarafından kuruldu.

Cosmocross Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Cosmocross Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Humayoun Ashraf tarafından kuruldu.

Hiper Sağlık Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Sağlık Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılınç ve Umut Çakır ortaklığında kuruldu.

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Nas tarafından kuruldu.

esenyurt sağlık kent projesi Haberi

esenyurt sağlık kent projesi

Oyun alanları, süs havuzları, yürüyüş alanları, spor tesisler, güvenlik ve yüzme havuzu imkanların yer aldığı Sağlık Kent projesinde satışlar devam ediyor. Sağlık Kent satılık  daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


İttifak İnşaat girişimi ile hayata geçirilen Sağlık Kent Esenyurt Konutları 3 blok halinde yükseliyor. İttifak İnşaat Sağlık Kent ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor. 


Blokların 11 katlı olarak tasarlandığı Sağlık Kent Evlerinde 2+1 ve 3+1 tipinde daireler yer alıyor. Sağlık Kent satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler minimum 120 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Sağlık Kent Evlerinde 2 oda 1 salon daireler 79 metrekare ile 98 metrekare arasında ve 3 oda 1 salon daireler ise 118 metrekare büyüklüğe sahip. Sağlık Kent Evleri toplamda 577 adet daireden oluşuyor.


Sağlık...