26 / 04 / 2024

esenyurt ucuz daireler

esenyurt ucuz daireler

Esenyurt'ta hayata geçirilen ve 150 bin TL'nin altında fiyatlarla satışa sunulan konut projelerini mercek altına aldık. İşte 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla Esenyurt uygun daireler...

En ucuz kiralık konut Sultanbeyli ve Esenyurt'ta!

İstanbul'da kiralık konutta en ucuz ortalama metrekare fiyatları 9 lirayla Esenyurt, Sultangazi, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de görülürken, bu rakam Çekmeköy, Tuzla ve Pendik'te 10 liraya, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Gaziosmanpaşa'da 11 liraya çıkıyor.

İstanbul’da ilçe ilçe en ucuz daireler!

İstanbul'da konut stokunun artması fiyatları düşürdü. Düşen fiyatlar cazip fırsatları ortaya çıkardı. İşte İstanbul’da ilçe ilçe en ucuz daireler...

Konut sektöründe sosyal konut ihtiyacı!

Kırsal kesimlerden kentlere gelen ya da dar gelirli vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için devlet destekli yapılan ucuz daireler olan bilinen sosyal konut projelerin yaygınlaştırılması için çalışmalar başlatılmalı...

Terrace Mix Esenyurt fiyat listesi!

7 blok şeklinde yükselen Terrace Mix Esenyurt projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Terrace Mix Esenyurt fiyat listesi 275 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Bosspoint Esenyurt'ta 2+1 daireler 265 bin TL'ye!

Boskan İnşaat tarafından hayata geçirilen Bosspoint Esenyurt'ta daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. Projede daireler 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Nlogo Evleri Esenyurt satış fiyatları!

Nlogo Evleri Esenyurt satış fiyatları 171 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Nlogo Esenyurt projesinde daireler Haziran 2016 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Esenyurt NLogo İstanbul'da stüdyo daireler 129 bin TL'ye!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen NLogo projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Bulut İnşaat Esenyurt projelerinde tapu teslimli daireler!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt’ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi’ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Kampanyada daireler ‘’hemen teslim hemen tapu’’ güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Prestijpark Esenyurt'ta daireler hemen teslim ediliyor!

Bak Yapı İstanbul'daki ilk projesi İstanbul Prestij Park'ta daire teslimlerine başlandı. Projede aidat metrekare fiyatları 1.75 ila 2 TL arasında olacak..

Esenyurt N Town'da daireler sınırlı sayıda!

Toplam 72 adet daire ve 42 adet ticari birimden oluşan Esenyurt N Town'da daireler sınırlı sayıda. Konut teslimleri hemen gerçekleşen projede 36 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Dubai Rezidans Esenyurt'ta satılık daireler!

Esenyurt'ta yapımına 2 ay sonra başlanacak Dubai Rezidans'ta yüzde 25 peşinatla datılık daireler yer alıyor. Dairelerin fiyatları 170 bin TL'den başlıyor. Dubai Rezidans satılık daire fiyatları şöyle:

Esenyurt Hep İstanbul'da 3+1 daireler 425 bin TL'ye!

İstanbul Esenyurt 'ta inşa edilen Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile yükseliyor. Hep İstanbul Evleri'nde 3+1 daireler 425 bin TL 'den satışa sunuluyor.

esenyurt ucuz daireler Haberi

esenyurt ucuz daireler

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Esenyurt'taki uygun fiyatlı konut projelerini araştırdık. Bölgede fiyatlar genel itibari ile İstanbul'un diğer ilçelerine göre oldukça uygun. Biz bu haberimizde sadece 150 bin TL'nin altındaki konut projelerini mercek altına aldık. Fiyatlar 36 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fiyatlar uygun ama sunulan yaşam kalitesi oldukça yüksek. Zengin sosyal olanakları ile dikkat çeken bu projelerde havuzundan, fitness center'ına, otoparkından güvenliğine, çocuk oyun alanlarından spor alanlarına kadar herşey var. İşte uygun fiyata yüksek yaşam kalitesi sunan o konut projeleri.


Esenyurt uygun daireler...




Tuğba Residence'ta 36 bin TL

Tuğba Residence, Makrom Yapı tarafından inşa ediliyor. Fiyatların 36 bin TL'den başlangıç gösterdiği...