25 / 04 / 2024

Esenyurt Üniversitesi ulaşım

Esenyurt Üniversitesi ulaşım

Esenyurt'ta yapılacak üniversite nerede inşa edilecek? Üniversitede hangi bölümler olacak? Gibi sorularınızın yanıtı ve Esenyurt Üniversitesi detayları haberimizde...

Ankara Ulaşım Ana Planı son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Ankara Ulaşım Alanı 2038 Ulaşım master planı ve nazım plan çalışmasının akıbeti belirsiz.

Rize Ulaşım Master Planı protokolü imzalandı!

RİZE Belediyesi ile Gazi Üniversitesi, Kent içi Ulaşım Teknolojileri Erişilebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUTEM) yetkilileri arasında ‘Rize Ulaşım Master Planı’ protokolü imzalandı.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım!

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 7 blok halinde inşa edilen projede banka kredili 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

İzmir Siena Loft ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Siena Loft ulaşım bilgileri kapsamında Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre uzaklıkta bulunuyor.

Babacan Premium Esenyurt ulaşım!

Toplam 1.400 adet daire ve 115 ticari ünitenin yer aldığı projede daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Babacan Premium Esenyurt ulaşım bilgileri kapsamında metrobüs istasyonuna 500 metre uzaklıkta bulunuyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım!

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 30 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım!

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım bilgilerine göre proje, Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında bulunacak. Detayları netlik kazanmayan proje yaklaşık 500 adet daireden oluşacak.

Esenyurt TEM 34 ulaşım!

Esenyurt TEM 34 ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Esenyurt Kıraç bölgesinde yer alıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede dinlenme alanları, Teras Restaurant ve otopark bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Life In Vera ulaşım!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Life In Vera Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Life In Vera ulaşım bilgilerine göre İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım!

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım bilgilerine göre proje; Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede satışlar devam ediyor.

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım!

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projenin satış süreci devam ediyor.

Esenyurt Üniversitesi ulaşım Haberi

Esenyurt Üniversitesi ulaşım

Esenyurt Üniversitesi detayları!

Konut sektörü kapsamında birçok yatırımın yapıldığı İstanbul Esenyurt ilçesine bir vakıf üniversitesi yapılıyor. Meclisten onay alan Esenyurt Üniversitesi projesi ile Esenyurt'un daha çok gelişmesi bekleniyor.


Esenyurt Üniversitesi

2012-2013 eğitim ve öğretim yılına veda için düzenlenen törende Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun yaptığı konuşmada Esenyurt Üniversitesi'nin meclisten onay aldığını ifade etti.


Buna göre Kurucu Rektörünün Prof. Dr. Cuma Bayat olduğu Esenyurt Üniversitesi Nakipoğlu ve Gürlek ailelerinin işbirliği ile yapılacak. 


Esenyurt Üniversitesi nerede?

Zamanla yüz - bin dönümlük kapasiteye yükseltilmesi hedeflenen Üniversite için 25 dönümlük arsa tahsis edildi. Arsa, Ardıçlı Mahallesinde Esenyurt'tan Esenkent'e giden Doğan Araslı Bulvarı üzerinde sağ tarafta yer alıyor. 


İstanbul Esenyurt Üniversitesi bölümleri

İstanbul Esenyurt Vakıf Üniversitesi'nin spor, sağlık, mühendislik ve güzel sanatlar alanlarında eğitime başlaması planlanıyor. 


4 sene içerisinde 8 ile 10...